Erdoğan yeni halısını tanıttı: 108 metrekare, Hereke

Erdoğan, basın mensuplarına Hereke Halı Fabrikası çalışanlarının dokuduğu halıyı göstererek "Arkadaşlar bu halımız yeni, Hereke. 108 metrekare, yerli ve milli" dedi. Yeniçağ yazarı Murat Ağırel sosyal medya hesabından halının maliyetini paylaştı: "Üreticilerine sordum. Hereke halısının metrekaresinin 3 bin TL olduğunun bilgisini aldım. Yani halımızın bedeli 324 bin TL."

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Ekvator Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Fanny De Lourdes Puma Puma'yı dün kabul etti.

Saray'daki kabulde Ekvator Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Fanny De Lourdes Puma Puma, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a güven mektubu sundu.

Fanny De Lourdes Puma Puma'nın bazı büyükelçilik mensuplarını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kabul öncesinde Erdoğan, basın mensuplarına Hereke Halı Fabrikası çalışanlarının dokuduğu halıyı göstererek "Arkadaşlar bu halımız yeni, Hereke. 108 metrekare, yerli ve milli" dedi.

"MALİYETİ 324 BİN TL"

Yeniçağ gazetesi yazarı Murat Ağırel, kişisel sosyal medya hesabı Twitter'dan Erdoğan'ın tanıttığı halının maliyetini paylaştı.

Ağırel paylaşımında, "108 m2 Hereke Halısı... Türkiye’de bu halıdan daha küçük yüzbinlerce ev var. Üreticilerine sordum. Hereke halısının m2 nin 3 Bin TL olduğunun bilgisini aldım. Yani halımızın bedeli 108x3000=324.000 TL. Acaba Cumhurbaşkanı cebinden mi aldı yoksa yine biz mi verdik parasını?" dedi.

Günün Manşetleri için tıklayın

Çok Okunanlar
AKP’li Başkan, Kaymakam ve Garnizon Komutanı resmi 23 Nisan törenine katılmamış İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar! Özgür Özel'den Almanya göndermeli emekli maaşı çıkışı: "Tercümesi yok" Takla atan AKP İzmit Belediye Meclis üyesi Efe: Öfkeme yenik düştüm, kontrolümü kaybettim Meteoroloji'den 35 il için sarı kodlu uyarı: Toz taşınımı ve sağanak bekleniyor