Adana’da evde cansız bedeni bulunan 2 aylık bebeğin ölümüne ilişkin tutuklanan baba Suat Talay, savcılıktaki ifadesinde, hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek “Gece vakti eve geldiğimde bebeği soba önünde ölü buldum. O sırada ne yapacağımı da bilemedim” dedi.

Kaynak: AA
2 aylık bebek evde cansız bulunmuştu: Babanın ifadesi ortaya çıktı
Fotoğraf: DHA

Adana’da annesinin anahtarı içeride unuttuğunu iddia ederek yardım istediği ekiplerin, evde cansız bedeniyle karşılaştığı 2 aylık Mehtap bebeğin annesi Ayşegül Talay'dan sonra tutuklanan baba Suat Talay’ın ifadesi ortaya çıktı.

Suat T. savcılıkta, hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek “Günlük yevmiyeyle işçi olarak çalışıyordum. Gece vakti eve geldiğimde bebeği soba önünde ölü buldum. O sırada ne yapacağımı da bilemedim. Ayşegül T. zaten uyuşturucu bağımlısıydı. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum” dedi.

Seyhan’ın İstiklal Mahallesi'nde 16 Nisan'da, müstakil bir evin ikinci katında ikamet eden Ayşegül T. dairesine giremediği gerekçesiyle itfaiyeden yardım istemiş, evden koku yayılması nedeniyle kadının komşuları da durumu polise bildirmişti.

İtfaiye ekiplerinin kapısını kırdığı daireye giren polis ekipleri, Ayşegül T'nin 2 aylık kızı Mehtap T'yi ölü bulmuş, anne gözaltına alınmıştı.

Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen anne Ayşegül T. ve baba Suat T'nin yaklaşık bir hafta önce bebeklerini evde yalnız bıraktıkları öne sürülmüş Ayşegül T. tutuklanmıştı.

Anne Ayşegül T,’nin ardından firari baba Suat T’de tutuklanmıştı.