Gül ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, AKP Atapark Mahallesi seçim bürosunun açılışına katıldı. Gül, burada yaptığı konuşmada, AKP ile MHP’nin, Cumhur ittifakı kapsamında 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için yola çıktığını belirterek, “Bu ittifak, sırtını ancak ve ancak millete dayayan bir ittifaktır. Başkaları sırtını terör örgütlerine, PKK/PYD’ye dayaya dursun, biz ancak ve ancak aziz milletimize sırtımızı dayarız.” […]

Adalet Bakanı’ndan Erdoğan övgüsü: İstikrarın, kardeşliğin teminatıdır

Gül ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, AKP Atapark Mahallesi seçim bürosunun açılışına katıldı.

Gül, burada yaptığı konuşmada, AKP ile MHP’nin, Cumhur ittifakı kapsamında 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için yola çıktığını belirterek, “Bu ittifak, sırtını ancak ve ancak millete dayayan bir ittifaktır. Başkaları sırtını terör örgütlerine, PKK/PYD’ye dayaya dursun, biz ancak ve ancak aziz milletimize sırtımızı dayarız.” diye konuştu.

Gül, bu ittifakın Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yürüdüğünü anımsatarak, şunları söyledi:

“Biz, birileri belediye başkanı ya da şu olsun, bu olsun değil, memleketimiz daha iyi olsun, büyüsün, evimizdeki huzur artsın, annelerimiz ağlamasın, çocuklarımız kötü yola düşmesin diye siyaset yapıyoruz. Bizim derdimiz, Türkiye’yi daha büyütmek, ekmeğimizi daha büyütmek derdidir. Evimizdeki, memleketimizdeki huzuru kimse bozamayacak.”

Gül, sözlerine şöyle devam etti:

“Bu ülkede zamanında Edirne işgal edilmiş, Enver Paşa fethe gidiyor. Birileri ‘Enver geleceğine, Bulgar gelsin.’ dedi. ‘AK Parti gitsin de ne olursa olsun.’ diyenler, bu ülkede hiçbir çivi çakmamış, bu ülkeye dair projesi olmayanlar insanlar. AK Parti bu ülkenin birliğinin, Recep Tayyip Erdoğan istikrarın, kardeşliğin teminatıdır. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar, milletimizin Recep Tayyip Erdoğan sevgisini asla ortadan kaldıramayacaklar.”