Partisinin Denizli Merkezefendi ilçe kongresinde konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, “Ekonomide, özgürlüklerde, güvenlikte yepyeni bir döneme giriyoruz” dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı: Ekonomide, özgürlüklerde, güvenlikte yepyeni bir döneme giriyoruz

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan, karanlık oyunlar oynayanların AKP'yi bölme, Cumhur İttifiakı'nı bozma gayreti içerisinde olduğunu ancak başarılı olamayacaklarını söyledi. AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ise “Ekonomide, özgürlüklerde, güvenlikte yepyeni bir döneme giriyoruz” dedi.

Cahit Özkan, Denizli’deki Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen partisinin Merkezefendi 3. Olağan İlçe Başkanlığı Kongresinde yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı'ndaki birlik ve kardeşliğe de sahip çıkmaları gerektiğini söyledi. Özkan, şöyle devam etti:

"Karanlık oyunlar oynayanlar, 'Acaba AK Parti'yi nasıl böleriz?', 'Acaba Cumhur İttifakı'nın arasına nasıl tefrika, nifak sokarız?' bunun gayreti içerisinde. Onun için bu birlik ve beraberlik, 'Cihan yıkılsa bu cephe sarsılmaz' anlayışıyla geleceğe yürüyecek. İnşallah bugün yeni göreve gelecek arkadaşlar 2023, 2024'e kadar bu ülke üzerinde oynanan bütün karanlık oyunları boşa çıkarmak için, bu ülkenin birlik beraberlikle üretimde, istihdamda, ihracatta, refahta büyük Türkiye idealini gerçekleştirmesinde büyük mücadeleler ortaya koyacaklar, milletimizle gönül köprüleri kuracaklar."

AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir de yaptıkları kongrelerin “yeni bir başlangıcın, dirilişin, atılımın mihenk noktası olacağını” savundu.

Daha önce görev alanlar ve bugün görev alacaklarla yeni ufuklara yelken açacaklarını aktaran Kandemir, şöyle konuştu:

"Kim ne söylerse söylesin, kim ne yaparsa yapsın, bir asır önce, yarım asır önce Türkiye'yi oyunun dışına itenler, gördüler ki bu süreçte Türkiye'siz yeni bir düzen inşa edemezsiniz. Şimdi yeni bir kapı aralıyoruz. Yarınlar çok daha güzel olacak. Ekonomide, özgürlüklerde, güvenlikte yepyeni bir döneme giriyoruz hep beraber. Bu yeni kongre süreciyle Türkiye'yi, Allah'ın izniyle çok daha güzel yarınlara hep beraber taşıyacağız."