Eski AKP Milletvekili Şamil Tayyar, seçim sonuçlarını kabul ederek, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” dedi. Tayyar, İstanbul’daki seçim sürecine ilişkin, “Oy sayımına itiraz Anayasal haktır. Seçim sandığı için darbe, tuzak, işgal, proje gibi ifadelerle demokrasi kavramının içini boşaltmak, bu ülkeye yapılacak en büyük haksızlıktır” ifadelerini kullandı. Geçersiz oyların yeniden sayılmasına ilişkin Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Tayyar, […]

AKP’li Tayyar seçim sonuçlarını kabul etti

Eski AKP Milletvekili Şamil Tayyar, seçim sonuçlarını kabul ederek, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” dedi.

Tayyar, İstanbul’daki seçim sürecine ilişkin, “Oy sayımına itiraz Anayasal haktır. Seçim sandığı için darbe, tuzak, işgal, proje gibi ifadelerle demokrasi kavramının içini boşaltmak, bu ülkeye yapılacak en büyük haksızlıktır” ifadelerini kullandı.

Geçersiz oyların yeniden sayılmasına ilişkin Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Tayyar, “Hatayı millette değil kendimizde aramalıyız” diyerek şu ifadeleri kullandı:

“Oy sayımına itiraz, Anayasal haktır. Eyvallah.

Seçim sandığı için darbe, tuzak, işgal, proje gibi ifadelerle demokrasi kavramının içini boşaltmak, bu ülkeye yapılacak en büyük haksızlıktır. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.

Hatayı millette değil kendimizde aramalıyız.”