Aydın Doğan'dan AKP'liye yanıt: İspatlamazsan şerefsizsin, alçaksın

24 TV'de yayınlanan bir programda “Aydın Doğan, Hüsamettin Özkan ve Zafer Mutlu yeni hükümeti kurmak için CHP, HDP, MHP arasında görüşmelere başlıyorlar. Bir takım yerleri arıyorlar. Türkiye’ye bir oyun oynuyorlar” sözlerini sarf eden AKP İzmir milletvekili adayı Savcı Sayan’a Aydın Doğan, Ahmet Hakan'ın köşesinden "ispatlamazsan şerefsizsin alçaksın" diye yanıt verdi.

Daha önce CNN Türk'te yayınlanan 'Her Şey' adlı programın sunucusu Mirgün Cabas'la canlı yayında polemiğe giren Savcı Sayan bu kez Doğan Medya Grubunun patronu Aydın Doğan'a gönderme yaptı.

Ahmet Hakan'ın bugünkü köşesinde yer alan o yanıt şöyle:

AK Parti’nin CHP’den transfer ederek İzmir’den seçilemeyecek yerden aday gösterdiği Savcı Sayan adlı bir şahıs var. Bu şahıs demiş ki: “Aydın Doğan koalisyon pazarlıklarının içinde.”

* Aydın Doğan’la konuştum. Şu üç şeyi söyledi: *

-BİR: “Benim herhangi bir koalisyon pazarlığı içinde olduğumu iddia eden bu müptezele diyorum ki: İddianı ispatla! Eğer ispatlamazsan şerefsizsin, alçaksın, yalancısın.”

* -İKİ: Bu müptezelin yalanlarına sayfa açıp bana iftira atılmasına neden olanlara da diyorum ki: Bu iddiayı ispat edin. İspat edemezseniz siz de şerefsiz, alçak ve yalancısınız.

* -ÜÇ: Memleketimizin en büyük partisi AK Parti’ye de bir sitemim var: Yalanlarla, iftiralarla karşısındakileri karalamaktan zerre kadar çekinmeyen bu adamın sizin partinizde ne işi var?