Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Isparta'daki seçim mitinginde Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu "14 Mayıs'tan sonra kalan ömrünü geçireceğin tek yer evindeki mutfağın olacak" sözleri ile hedef aldı. Burdur'daki mitingde konuşan Bahçeli, hızını alamayarak "Yarın fitneciler, kötüler, şeytani planlar, sahte demokratlar, sipariş anketler ahlaksızlar, teröristler, karanlık senaristler kaybedecektir" diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi
Bahçeli, seçime saatler kala Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Isparta ve Burdur'da 14 Mayıs seçimleri kapsamında partisinin mitinginde konuştu.

İlk olarak Isparta Demokrasi ve Cumhuriyet meydanı'nda vatandaşlara hitap eden Bahçeli, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğu'nu "14 Mayıs'tan sonra kalan ömrünü geçireceğin tek yer evindeki mutfağın olacak" sözleri ile hedef aldı.

Seçimlere saatler kala Bahçeli, "Şu hususun önemle ve özellikle bilinmesini isterim ki, Kürt kökenli kardeşlerimle bölücü terör örgütü PKK’nın en küçük bağ ve bağlantısı yoktur. Kürt kökenli kardeşlerim Türk milletinin şerefli mensuplarıdır" diye konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle:

"Allah nasip ederse Türkiye’nin tarihi seçimlerini bir gün sonra yapacağız. Yarın aynı zamanda Anneler Günü’nü kutlayacağız. Bütün annelerimizin “Anneler Günü”nü gönülden tebrik ediyor, saygılarımı sunuyorum. Cennet annelerin ayağının altındadır. Ancak Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu bunun bile farkında değildir. Analarımızı ağlatanlarla kol kola, yanak yanağadır. Çocuklarımızı yetim bırakan teröristlerle emel ve hedef birlikteliği içindedir. Kılıçdaroğlu’na verilecek her oy Mehmetlerimize sıkılmış kurşundur. Kılıçdaroğlu’na verilecek her oy bölünmeye davet, küresel emperyalizme hizmettir. Kılıçdaroğlu’na ve zillet partilerine verilecek her oy istikrarımızı dinamitlemek, istiklalimizi kundaklamak, istikbalimizi kurutmaktır. Vicdanı, kalbi ve vatan sevgisi olan hiçbir vatandaşım bu vebale ortak olamaz, olmamalıdır.

İnanıyorum ki, annelerimiz yarın evlatlarının geleceğine sahip çıkacaktır. Emzikli bebeklere kurşun sıkan hainleri mahvı perişan edeceklerdir. Cumhurun zaferi ufukta göründükçe iç ve dış işgal cephesinin nefret salgını yayılıyor, yaygınlaşıyor. Kandil’e yuvalanmış PKK’nın elebaşları teker teker Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması yapıyorlar. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem vaadiyle Türkiye’nin önü kesilmek isteniyor. Kılıçdaroğlu’nun Türkiye’yi yönetecek ne bilgisi, ne de kültürü vardır. Dünyanın ağırlaşan meselelerini kavrayacak akıl ve sezgiden mahrumdur.

MUHALEFETE TEPKİ

Soğan diyorlar, yapılan köprülere karşı çıkıyorlar. Patates diyorlar, yollara, tünellere, demir yollarına, barajlara, hava limanlarına, uzaya fırlatılan uydulara, denize indirilen uçak gemisine, gökyüzünde süzülen milli muharip savaş uçaklarına itiraz edip kara çalıyorlar. YPG elebaşı İHA’dan, SİHA’dan şikâyet ediyor, aynı tutumu CHP, İP ve diğer zillet partileri de sahipleniyor. Biz Türk milletine hizmetkârlıktan şeref duyuyoruz, CHP’liler ABD’yi nasıl tatmin ve memnun edeceklerini düşünüyorlar. Bunlar gayri milli bataklıkta debeleniyorlar. Bunlar milli iradenin üzerinde sisli bir iradenin hayalini kuruyorlar.

Kılıçdaroğlu ne yapsa nafiledir; İP’çiler, Deva’cılar, Serokçular, oncular buncular, bilumum sol ve bölücü mihraklar neyle uğraşsa beyhudedir, Türk milletini geçemezler, Türkiye’yi yenemezler, Isparta’yı geçemezler. Yüzyılın en parlak yönetim reformu olan, kuvvetler ayrımını netleştiren, Türkiye’nin gücüne güç katan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni kötülemeleri de beyhudedir.

BAHÇELİ'DEN KÜRT SEÇMENE SEÇİM ÖNCESİ SİNYAL

Maalesef Kılıçdaroğlu etnik ve mezhep tahrikçiliğine sapmıştır. Demişti ki: “Milyonlarca Kürt’e terörist muamelesi yapılıyor.” Peki Terörist Demirtaş ne demişti: “Kürtler potansiyel terörist muamelesi görüyor.” HDP’li Pervin Buldan neyi söylemişti: “Halkı terörist görüyorlar.” Terörizmin Kürt kökenli kardeşlerimle ilişkilendirilmesi hakarettir, hıyanettir. Şu hususun önemle ve özellikle bilinmesini isterim ki, Kürt kökenli kardeşlerimle bölücü terör örgütü PKK’nın en küçük bağ ve bağlantısı yoktur. Kürt kökenli kardeşlerim Türk milletinin şerefli mensuplarıdır."

BURDUR'DA YURTTAŞLARA SESLENDİ

Burdur'da Şeker Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na bir kez daha yüklendi. Bahçeli, "Sen inkar etsen de Demirtaş teröristtir. Ortağın HDP bölücü, Kavala Sorosçu ve casustur" dedi.

Bahçeli, konuşmasında kısaca şunlara yer verdi:

"Alayını birden sandığa gömecek misiniz? Cumhurbaşkanı adayımız Erdoğan'a oy verecek misiniz? Kararınız kesin mi? O halde sıra sizde. Ekmeğimizi büyütmek için sıra sende. Kardeşliğimizi güçlendirmek için aziz milletim sıra sende.

Yarın fitneciler, kötüler, şeytani planlar, sahte demokratlar, sipariş anketler ahlaksızlar, teröristler, karanlık senaristler kaybedecektir. Kemal Kılıçdaroğlu, sözde yardımcıları ve Zillet İttifak’ı Allah’ın izniyle kaybedecektir. Kaset kumpasçılarına hesap soracak mısınız? Açık hesap yarın sandıkta görülecektir. 

Zillet İttifak’ı gayri ahlaki tutumunu sürdürmektedir. Yalan ve yıkım bunlardadır. Kılıçdaroğlu sen inkar etsen de Selahattin Demirtaş terörist, HDP bölücü, Osman Kavala Sorosçudur.

Sıkışınca TBMM'nin af ilan edeceğini söylemişsin. Sayın Kılıçdaroğlu, teröriste kol kanat gelen bir kalpsizin aynı zamanda terörün himayesine gireceğini bilmiyor musun? Görmüyor musun? Ey Kılıçdaroğlu hala farkında değil misin? Hiç mi utanmıyorsun?

Aynı şeyleri İYİ Parti için de söylemek mümkündür. Bunlara Türkiye emanet edilemez. Bunlara asla güven duyulamaz.

Dünya çapında hiçbir muhalefet partisi Türkiye'deki muhalefet partileri kadar savruk, sefil ve acınası hallere düşmemiştir. Can alıcı noktası ise bu muhalefetin çok ciddi güvenlik sorununa dönüşmüş olmasıdır."

ANTALYA'DA MİTİNG

Bahçeli, Antalya'da da seçim mitingi düzenledi.

Burada açıklamalarda bulunan Bahçeli, "Seçimlerin sağduyulu, sakin ve demokratik olgunlukla gerçekleşmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Bahçeli, "Kemal Kılıçdaroğlu'na verilecek her oy Kandil'e gidecek, teröristlere can simidi olacaktır. Kemal Kılıçdaroğlu'na verilecek her oy saldırı, suikast ve kanlı eylemlere hizmet edecektir" diye konuştu.