AKP yöneticileri Kadir Mısıroğlu’nun cenazesine katıldı Laiklik ve demokrasi karşıtı uyduruk tarihçi Kadir Mısıroğlu’nun cenazesi Çamlıca Camii’nden kaldırıldı. Cenazeye çok sayıda üst düzey AKP’li yönetici katıldı. Abdullah Öcalan, 8 yıl aradan sonra avukatları ile görüştü PKK lideri Abdullah Öcalan 8 yıl sonra görüştüğü avukatları aracılığıyla bir mesaj gönderdi. Öcalan, açlık grevindeki tutuklular için “Bizim için […]

Bir Bakışta BirGün ( 06 Mayıs 2019)

AKP yöneticileri Kadir Mısıroğlu’nun cenazesine katıldı

Laiklik ve demokrasi karşıtı uyduruk tarihçi Kadir Mısıroğlu’nun cenazesi Çamlıca Camii’nden kaldırıldı. Cenazeye çok sayıda üst düzey AKP’li yönetici katıldı.

Abdullah Öcalan, 8 yıl aradan sonra avukatları ile görüştü

PKK lideri Abdullah Öcalan 8 yıl sonra görüştüğü avukatları aracılığıyla bir mesaj gönderdi. Öcalan, açlık grevindeki tutuklular için “Bizim için onların akli, fiziki ve ruhi sağlıkları her şeyin üzerindedir” ifadelerini kullandı.

Erdoğan NATO’dan ‘ittifak ruhu’ istedi

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Çankaya Köşkü’nde yapılan toplantıda NATO’daki dostlarından “ittifak ruhuna uygun” hareket etmesini istedi. NATO Konseyi ve NATO Akdeniz Diyaloğu Ortakları Toplantısında konuşan Erdoğan, ”
NATO’daki dostlarımızdan sadece ittifak ruhuna uygun davranmalarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kocaeli Valiliği cezaevleri önündeki eylem yasaklarının süresini uzattı

Kocaeli Valiliği, cezaevlerinde açlık grevi yapan tutuklulara destek vermek amacıyla cezaevleri önünde eylem yapılmasını 21 Mayıs gününe kadar yasakladı.

YSK, AKP’nin KHK’lilerin oy kullanmasıyla ilgili itirazını reddetti

YSK, AKP’nin KHK’lilerin oy kullanmasıyla ilgili ikinci itirazını da reddetti.

İmamoğlu’ndan YSK açıklaması: Çok uzadı, bitmesi lazım

YSK süreci ile ilgili açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Çok uzadı, bitmesi lazım” dedi.

Gül’den Sabah’a tepki: “Yalan, kötü niyetli, saygısızca”

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile ‘gizli bir görüşme’ yaptığını iddia etti. Gül’ün ofisinden yapılan açıklamada, “Tamamen yalan, kötü niyetli ve saygısızcadır” denildi.

Dolar, 6 lirayı gördü!

Dolar, yeni haftanın ilk işlem gününde 6 lirayı gördü. Şu dakikalarda ise 6 lira sınırında işlem görüyor. Euro/TL ise 6,70 civarında alıcı buluyor.

Kim Jong-un’dan Maduro’ya destek

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un, Venezuela’daki ABD destekli darbe girişimini kınayarak Devlet Başkanı Nicolas Maduro’ya desteğini açıkladı.

ABD’den İran’a karşı uçak gemisi hamlesi

ABD’nin İran’a gözdağı vermek amacıyla Akdeniz’de bulunan uçak gemisini Orta Doğu’ya yönlendirdiği açıklandı.