Altı yıldır müşterisi olduğu bankaya para yatırmaya giden Aytaç Onay, sebepsiz yere banka güvenlik görevlisi ve bir veznedar tarafından dövüldü. Kavga, savcılıkta son buldu

Beşiktaş' taki Finansbank Ihlamurde-, re Şubesi görevlileri müşteri memnuniyetini bir kenara koyarak, bankaya para yatırmaya gelen Aytaç Onay' 1(24) dakikalarca dövdüler.Aytaç Onay, altı yıldır müşterisi olduğu bankada, sebebini anlamadığı bir şekilde dayak yediğini söyleyerek, konuyla ilgili banka müdürü ile görüşmek istemesine rağmen karşısında bir muhatap bulamadığını belirtti.

Para yatırmak için girdiği veznede, kendisine 'hesabın olduğu şubeden işlem yapma zorunluluğu' olduğu söylenen Onay, altı yıldır böyle bir prosedür olmadığını söyleyince bir veznedar ve banka güvenlik görevlisi tarafından kıyasıya dövüldü. Vezne koridorundan küfrederek çıkan Alican Karaosmanoğlu adlı veznedar, banka güvenlik görevlisinin ellerini arkadan bağladığı fotoğrafçı Aytaç Onay' a vurmaya başladı.

Bankada bulunan hiç kimsenin kavgayı ayırmaya bile tenezzül etmediğini belirten Onay, para yatırmak için gittiği bankada dakikalarca dövülüp bankanın orta yerine kanlar içinde bırakıldığını söyledi. Israrlarına rağmen banka müdürü ile görüştürülmediğini söyleyen Onay, polis ekiplerinin olay yerine gelmesi sonucu hastaneye kaldırıldığını ifade etti.

Maruz kaldığı olayın ardından, Sultanahmet Adli Tıp Kurumu'na giden Onay, sol omzunda çürükler, göz çevresinde ve dudağında ödemler oluştuğuna dair rapor aldı. Onay, kendisinin bir fotoğrafçı olduğu için gözündeki hasarın tüm yaşantısını etkileyeceğini söyleyerek, şikâyetçi olacağını ve dava yoluyla kendisine yapılanların hesabını soracağını belirtti.

ONURKAN AVCI