Dursun Özbek'ten sunucuya sert tepki

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, transfer sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

TRT Spor'a konuk olan Dursun Özbek, Sneijder'in durumu Sabri'nin ayrılığı olmak üzere birçok konuda değerlendirmeler yaptı. İşte o sözler...

Sneijder sorusuna cevap

"(Sneijder sorusu üzerine)Teknik kadro kendi içinde takımı hazırlayacak. Verdikleri listeye göre bizde kararımızı alacağız."

Transferler hakkında

"Taraftarlarımız şundan emin olsun; yapacağımız transferlerin onları mutlu edeceğini düşünüyorum. Bu transferler uzun süre takıma hizmet edecekler. Ben çilek demeyi sevmiyorum. Eskiden kullanılıyordu bu terim. Transferde bir sıkıntı yok. Bu neden bu kadar konuşuluyor? Bütün derdimiz kamptan önce getirmek. 20 günden önce biter."

Riva ve Florya konusu

Benden sonra gelenlere temiz bir Galatasaray sunmak istiyorum. Projelerim orta vadeli. 3-4 sene süren projeler. Biraz sabır. Riva, Galatasaray'a 940 milyon TL gelir sağlayak, en az. Bu rakam satışlarla birlikte artacak. 1 misli daha fark olacak. 2 sene sonra Galatasaray'a 2 milyar TL civarında para gelmesini bekliyoruz."

Sabri'nin ayrılığı

"Sabri benim şahsen takımın içinde en sevdiğim oyuncu. En kötü zamanlarda bile takıma hizmet etmiş, kendine takım aramamış. Bu duygusal veya kişisel olarak birbirimizi ne kadar sevdiğimize yönelik bir konu değil. Profesyonel bir konu. Sistem ile oynayacağımız oyun ile alakalı bir şey. Sabri, Galatasaray'ın onurlu bir evladıdır."

Sunucuya tepki

Takım devre arasına kadar kötü giderse Tudor'u gönderecek misiniz? sorusuna sert bir çıkış yapan Dursun Özbek, "Böyle soru olmaz. Bu soruyu sorulmamış kabul ediyorum." dedi.

Dursun Özbek'e soru soran gazetecinin Bilal Meşe olması da dikkatlerden kaçmadı.