AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimden bir gün önce ilk olarak İsmailağa Cemaati’ni ziyaret etti, ardından Ayasofya’da namaz kıldı.

Kaynak: Haber Merkezi
Erdoğan, seçim öncesi akşam namazını Ayasofya’da kıldı
FOTOĞRAF: AA

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimden bir gün önce ilk olarak İsmailağa Cemaati’ni ziyaret etti. Buradaki görüşmenin ardından tekbirlerle uğurlandı.

AKP'ye yakın Daily İslamist adlı sosyal medya hesabının paylaştığı videolara göre daha sonra Ayasofya’ya oğlu Bilal Erdoğan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile gelen Erdoğan, tekbirlerle karşılandı. Erdoğan burada Kuran okudu ve konuşma yaptı.

Erdoğan şunları kaydetti: “Bu birlikteliğimiz daim olmalı ve bu birlikteliğimiz bilmelisiniz ki tüm İslam dünyası tarafından takip ediliyor. Malum düşman mahfiller de bunun aksini takip ediyor, yapmak istiyor. Rabbim onlara müsaade etmesin. Sizlerin de bu gayretleri, bu azmiyle yeter ki hepimiz birlik beraberlik içerisinde olalım, Kuran’a sımsıkı sarılalım ve inşallah bunun neticesini de rabbim bizlere lütfedecektir.”