THY Eurolegue'de çeyrek final 4. maçları bu akşam başlayacak. Maccabi Tel Aviv Monaco'yu, Partizan ise Real Madrid'i konuk edecek.

Kaynak: Haber Merkezi
Euroleague'de çeyrek final 4. maçları bu akşam başlıyor

THY Euroleague'de çeyrek final 4. maçları bu akşam başlayacak. Saat 21.05'te başlayacak maçta Maccabi Tel Aviv Monaco'yu ağırlayacak. Ev sahibi ekip seriyi son maça taşımaya çalışacak.

21.30'da başlayacak maçta ise Partizan ile Real Madrid karşı karşıya gelecek. Kavgayla sonuçlanan 2. maçın ardından deplasmanda galip gelen Real Madrid seriye tutunmayı başarmıştı. Real Madrid bu maçı da kazanırsa eşleşmenin final maçı Madrid'de oynanacak.

Kavganın ardından 1'er maç ceza alan Partizan'lı Mathias Lessort ve Real Madrid'li Gabriel Deck bu akşam oynanacak maçta forma giyebilecekler. 

FENERBAHÇE SON SANİYEDE KAYBETTİ

Dün akşam oynanan maçlarda ise kendi sahasında eski oyuncusu Kostas Sloukas'ın son saniye üçlüğüyle Olympiakos'a 72-71 yenilen Fenerbahçe Beko seride 2-1 geriye düştü. Eşleşmede 4. maç yarın 20.45'te İstanbul'da oynanacak.

FİNAL FOUR'A YÜKSELEN İLK EKİP BARCELONA

Final Four'a yükselmeyi başaran ilk ekip ise Barcelona oldu. Zalgirisi Kaunas'ı deplasmanda da mağlup eden Barcelona eşleşmeden 3-0 galip ayrıldı.