Galatasaray'dan ihraç edilen Hakan Şükür'ün, Galatasaray kulübünü arayarak helallik istediği, gelen yanıt sonrası ise tartışma yaşandığı iddia edildi.

Fanatik: Hakan Şükür Galatasaray'a telefon etti, kavga çıktı

Galatasaray'dan ihraç edilen Hakan Şükür, Galatasaray kulübünü arayarak helallik istedi. Kulüpten gelen yanıt üzerine ise tartışma çıktı.

Genel kurulda ihraç edilmeyen Hakan Şükür ve Arif Erdem, AKP'den gelen tepkiler üzerine 6 yıl ve üzerinde aidat ödemedikleri gerekçe gösterilerek yönetim kararıyla üyelikleri sonlandırıldı. Sonrasında ise yoğun telefon trafiği yaşandı.

Fanatik'in haberine göre ABD'de yaşayan Hakan Şükür, üyeliğinin sonlandırılmasının ardından erken saatlerde Galatasaray kulübüne telefonla ulaştı. Şükür, üyelik iptali kararı sonrası bugüne dek ödemedeği aidat borçlarının tamamını kapatmak istediğini iletti.

Şükür, "Beni kulüpten attınız ama ben yine de borcumu ödemek istiyorum." diyerek şöyle devam etti:

"Borcumu ödemek isteme nedenim, geri dönme çabası değil. Sadece helallik istediğim için bunu yapıyorum. Borçlu kalmak istemiyorum."

Hakan Şükür'ün bu talebine Galatasaray "Galatasaray kulübünün, senin parana ihtiyacı yok. Helallik istiyorsan, git bir yere bağış yap." yanıtını verdi.

Sonrasında Hakan Şükür ses tonunu yükselterek, "Bana haksızlık yapıyorsunuz. Avukatlarımla mücadele devam edeceğim" dedi. Şükür, "Beni oldu bitti ile kulüpten uzaklaştırıyorsunuz. Kulüp tüzüğünü avukatlarım inceliyor. Gereken neyse yapacağım" ifadesini kullandı.