Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle batan tekne sayısı 20'den 30'a yükseldi. Fırtınanın neden olduğu enkaz havadan görüntülendi.

Fırtına sonrası Ayvalık sahili havadan görüntülendi

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde başlayan fırtına hem denizde hem de karada hayatı adeta felç etti.

Onlarca tekneyi batıran, çatıları uçuran fırtına sonrasında Ayvalık sahili havadan drone ile görüntülendi.

Sabah saatlerinde başlayan ve kısa sürede onlarca tekneyi batıran fırtına sonrasında bölgede ekipler hasar tespit ve enkaz kaldırma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ayvalık merkezinde tur teknelerinin bağlandığı sahil havadan drone ile görüntülendi.

firtina-sonrasi-ayvalik-sahili-havadan-goruntulendi-878606-1.

firtina-sonrasi-ayvalik-sahili-havadan-goruntulendi-878607-1.

BATAN TEKNEDEN KURTULAN GENÇ YAŞADIKLARINI ANLATTI

Sabah saatlerinde hızı 83 kilometreye ulaşan fırtınada batan tur teknesinden denize atlayarak kurtulan Bayram Rıdvan Demircan yaşadıklarını anlattı.

firtina-sonrasi-ayvalik-sahili-havadan-goruntulendi-878608-1.

İçinde bulunduğu tur teknesi batan ve denize atlayarak kurtulan Bayram Rıdvan Demircan, “Bu sabah gerçekten son zamanlarda gördüğüm en korkutucu şeyleri yaşadım. Sabah teknede bir ses ile uyandım. Korkutucu bir şeydi. Bir sesle uyanıyorsunuz ve acaba ölecek miyim korkusu gerçekten çok kötü. O sırada teknedeyim atlayayım mı? Atlamayayım mı? Acaba gideyim mi gitmeyeyim mi? Acaba gitsem kötü mü olur diyorum. Bu kadar korkuya dayanamadım atladım. Bir beş dakika daha kalsam ben de burada gidebilirdim. Bütün eşyalarım içerdeydi ama olsun. Cana geleceğine mala gelsin. Hepimiz üzgünüz” dedi.