Medyascope muhabiri, gazeteci Canan Coşkun, 2015 yılındaki bir hakaret davası dosyasındaki ifade eksikliği nedeniyle hakkında çıkarılan yakalama kararı nedeniyle gözaltına alındı. Canan Coşkun’un Taksim Balo Sokak’ta polis kontrolü sırasında gözaltına alındığı, işlemlerin ardından Taksim Polis Merkezi’ne sevk edileceği belirtildi.  Coşkun hakkında, bazı hakim ve savcıların, kısaca TOKİ diye bilinen Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin bir iştiraki […]

Gözaltına alınan gazeteci Canan Coşkun serbest bırakıldı

Medyascope muhabiri, gazeteci Canan Coşkun, 2015 yılındaki bir hakaret davası dosyasındaki ifade eksikliği nedeniyle hakkında çıkarılan yakalama kararı nedeniyle gözaltına alındı.

Canan Coşkun’un Taksim Balo Sokak’ta polis kontrolü sırasında gözaltına alındığı, işlemlerin ardından Taksim Polis Merkezi’ne sevk edileceği belirtildi. 

Coşkun hakkında, bazı hakim ve savcıların, kısaca TOKİ diye bilinen Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin bir iştiraki olan Emlak Menkul Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı’ndan indirimli lüks konutlar satın aldığına ilişkin haberi nedeniyle 2015 yılında ‘kamu görevlisine hakaret’ suçundan dava açılmıştı.

Coşkun, para cezası ödendikten sonra serbest bırakıldı.