HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Kürdistan Demokratik Partisi (KDP) Genel Başkanı Mesud Barzani'yi ziyaret etti. HÜDAPAR tarafından yapılan açıklamada görüşmede 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerin konuşulduğu aktarıldı.

Kaynak: ANKA
Gündem 14 Mayıs seçimleri: HÜDAPAR'dan Barzani'ye ziyaret
Fotoğraf: ANKA

HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Kürdistan Demokratik Partisi (KDP) Genel Başkanı Mesud Barzani ile Erbil'de görüştü. Görüşme, HÜDAPAR'ın yaptığı açıklama ile duyuruldu.  

HÜDAPAR’dan yapılan açıklamada, “Görüşmede, Türkiye'de 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yürütülen çalışmalar ele alındı. HÜDAPAR ve KDP arasındaki ilişkilerin gelecekte daha da geliştirilmesi konusunda ortak mutabakata varıldı” denildi.

HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, KDP Genel Başkanı Mesud Barzani ile Erbil’de görüştü. HÜDA PAR’dan yazılı açıklama şöyle:

“Görüşmede, Türkiye'de 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yürütülen çalışmalar ele alındı. Gerek Türkiye'de gerekse Irak'ta mevcut siyasi durum üzerinde karşılıkla fikir alışverişinde bulunulan görüşmede, HÜDAPAR ve KDP arasındaki ilişkilerin gelecekte daha da geliştirilmesi konusunda ortak mutabakata varıldı.”