Kardeş Türküler ve Gazapizm’in sahne alacağı BirGün’lük Konser yarın Küçükçiftlik Park’ta festival havasıyla gerçekleştirilecek. Saat 20.00’de başlayacak konserde umudu, sanatı savunan herkes #BirAradayız diyecek.

Güzel günler için #BirAradayız

HABER MERKEZİ

Çağdaş halk müziğinin sevilen grubu Kardeş Türküler ve rap müziğin güçlü sesi Gazapizm’in sahne alacağı BirGün’lük Konser, yarın İstanbul’da düzenlenecek.

23 Eylül’de gerçekleştirilmesi planlanırken olumsuz hava koşulları sebebiyle ertelenen konser, KüçükÇiftlik Park’ta daha özgür bir hareket alanı, yiyecek ve içecek standlarıyla festival havasında olacak. KüçükÇiftlik Park’ta BirGün’lük Konser’in kapıları, saat 20:00’de açılacak.

Geçtiğimiz yıllara BirGün’lük Festival’lerle damgasını vuran gazetemiz, 2021’de de BirGün’lük Konser’le doğayı, canlıyı, neşeyi, umudu, özgürlüğü, renkleri, emeği, sanatı, eşitliği savunanlarla bir kez daha “#BirAradayız” diyecek. Sosyal medyada birçok isim yarınki konser için çağrıda bulundu. #BirGünlükKonser ve #BirAradayız etiketlerine atılan tweetler şöyle:

Sanatçı Erdal Güney: Perşembe akşamı buluşalım.

Yazar Ahmet Ümit: Özgür basın destek olalım.

Gazeteci İsmail Küçükkaya: Perşembe akşamı. Kardeş Türküler.

Esin Davutoğlu Şenol: Ben orada olacağım.

Sanatçı Burhan Şeşen: Ben oradayım.

SOL Parti PM Üyesi Alper Taş: Hem Kardeş Türküler, hem Gazapizm ,hem BirGün… Üç güzellik yan yana…

Edebiyatçı Ayşen Şahin: Bir türlü buluşamadığımız, bari karşılaşsak deyip denk getiremediğimiz, çok özleyip fırsat bulamadığımız, hatta yazılıda sohbetimiz koyuyken yüz yüze tanışamadığımız herkes bi gelse de komple kışa girmeden şöyle şık bir çıkış yapsak yaz havasından?

KESK Haber-Sen Genel Sekreteri İbrahim Damatoğlu: Haydi gençler, kendini genç hissedenler. Böyle bir zamanede, inadına gülelim, inadına mutlu olalım ve inadına dayanışmamızı büyütelim…

Gazeteci Bülent Mumay: Perşembe akşamı #BirGünlükKonser’de #biraradayız Siz de gelsenize…

Oyuncu Levent Üzümcü: Kaçırmayın #BirGünlükKonser

Feray Aytekin Aydoğan: Birbirimizi, şarkılarımızı, türkülerimizi hep bir ağızdan söylemeyi en çok özlediğimiz günlerde… 30 Eylül’de yeniden #biraradayız

ETKİNLİK KURALLARI

►Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz.

►Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilmeyecek.

►Etkinliğe katılacakların mekana gelmeden önce ‘Hayat Eve Sığar’ uygulaması, SMS ya da E-Devlet portalı üzerinden HES kodu alması ve girişte kodu ibraz etmesi gerekmekte.

►Etkinlik, sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleşecek.

►Kurallar gereği seyirciler maskeli olmak zorunda.