BirGün Tekirdağ Çorlu ve Ergene Eğitim Sen Temsilcilikleri, 7 Şubat 2017’de KHK ile ihraç edilen akademisyen ve öğretmenlerle bir araya gelerek ihraçlara tepki gösterdi. İhraçlar üzerinden iki yıl geçmiş olmasına karşın herhangi bir gelişme olmadığına dikkati çeken Eğitim Sen Çorlu Temsilcisi Şükrü Civelek, “İhraçların ikinci yılı geride kaldı, hala dava yok, göreve iade yok, suçlama […]

İhraçlar ikinci yılında

BirGün Tekirdağ

Çorlu ve Ergene Eğitim Sen Temsilcilikleri, 7 Şubat 2017’de KHK ile ihraç edilen akademisyen ve öğretmenlerle bir araya gelerek ihraçlara tepki gösterdi.

İhraçlar üzerinden iki yıl geçmiş olmasına karşın herhangi bir gelişme olmadığına dikkati çeken Eğitim Sen Çorlu Temsilcisi Şükrü Civelek, “İhraçların ikinci yılı geride kaldı, hala dava yok, göreve iade yok, suçlama nedeni belli değil” dedi. KHK ile ihraç edilen eğitimciler için düzenlenen eyleme ihraç edilen öğretmenler ve yakınları ile Eğitim Sen ve KESK üyeleri de katıldı. KHK mağduru öğretmenler, sivil toplum kuruluşları ile siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda öğrenci ve yurttaşın katıldığı basın açıklamasında barışı savunmaya devam edeceklerini ifade etti.