Halktv.com.tr yazarı İsmail Saymaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ABD dönüşü aynı uçağa denk gelen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati arasında herhangi bir sohbet geçmediğini ve sadece aralarında bir selamlaşma gerçekleştiğini yazdı.

İsmail Saymaz açıklık getirdi: Kılıçdaroğlu ve Nebati uçakta sohbet etti mi?

Halktv.com.tr yazarı İsmail Saymaz, bugünkü köşe yazısında, ABD dönüşünde aynı uçakla Türkiye’ye dönen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin konuşup konuşmadığı konusuna değindi.

Saymaz, yazısının 'Kılıçdaroğlu ve Nebati uçakta sohbet etti mi?' başlıklı bölümünde iki isim arasında herhangi bir sohbet geçmediğini kaydetti. Saymaz'ın aktardığına göre, Kılıçdaroğlu ile Nebati, sadece selamlaştı.

Saymaz'ın yazısının ilgili bölümü şöyle:

"CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, perşembe akşamı Vaşington’dan havalanan uçakla Türkiye’ye döndü.

Kılıçdaroğlu 1A, Nebati 1J numaralı koltukta seyahat etti.

Yolculuk boyunca konuşup konuşmadıkları çok merak ediliyordu.

Evet, açıklıyorum.

Kılıçdaroğlu ve Nebati, uçağa binerken selamlaştı.

Ancak aralarında herhangi bir sohbet geçmedi.

Uçak İstanbul’a indikten sonra ve yolcular ayrılırken, Nebati’nin yanında eşi bulunduğu için Kılıçdaroğlu yol vermek üzere geri çekildi. Ancak Nebati, “Lütfen, siz önden buyurun sayın genel başkan” diyerek, önceliği Kılıçdaroğlu’na verdi. İki siyasetçi karşılıklı teşekkürden sonra uçaktan ayrıldılar."