Ahmet Hakan,  CNN Türk'teki 'Tarafsız Bölge' programında, AKP’nin yaptırdığı bir anketin sonuçlarının tartışıldığı bölümde bir izleyicinin sosyal medyadan yaptığı "AKP’nin yaptırdığı ankete ancak Ahmet Hakan inanır" yorumuna sinirlendi. Hakan, "Sen benim hangi partiye oy vereceğimi nereden biliyorsun? Manyak mısın nesin ya!" ifadelerini kullandı.

İzleyicinin "AKP'li muamelesi" Ahmet Hakan'ı kızdırdı: Manyak mısın nesin ya!

Hükümete yakınlığıyla bilinen Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, sunucu olduğu CNN Türk’teki Tarafsız Bölge programında bir izleyiciden gelen yoruma tepki gösterdi.

Programda AKP’nin yaptırdığı anketin sonuçlarının tartışıldığı bir bölümünde araya giren Hakan, izleyicinin “AK Parti’nin yaptırdığı ankete ancak Ahmet Hakan inanır” ifadelerini okuyunca sinirlerine hakim olamadı.

HANGİ PARTİYE OY VERECEĞİMİ NEREDEN BİLİYORSUN?

Hakan, mesaja karşılık, "Niye ben inanayım ki, pardon. Bu ne saçma bir şey ya. Ancak niye ben inanayım… Ne saçma bir şey. Soruyoruz yani, cevap veriyor. Ben niye bu işin bir tarafı oluyorum. Ne aşağılık insanlarsınız. Kaç defa söyledik yapmayın şunu ya. Sen benim kime oy vereceğimi, kimi desteklediğimi nereden biliyorsun kardeşim ya? Manyak mısın nesin ya" ifadelerini kullandı.