Kalp krizi geçiren AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, anjiyo oldu. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Yıldırım'ın sağlık durumunun iyi olduğu duyurdu.

Kaynak: Haber Merkezi
Kalp krizi geçiren Binali Yıldırım anjiyo oldu
Fotoğraf: AA

AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım kalp krizi geçirdi. Anjiyo olan Yıldırım'ın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Yıldırım'ın önemli bir sağlık sorunu olmadığını söyledi. 

Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Koca şunları aktardı: 

"Sayın Binali Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında bazı basın organlarında yer alan haberlerle ilgili açıklama ihtiyacı doğmuştur. Kendisinin rutin sağlık kontrolleri en son dün itibariyle tamamlanmıştır. Sayın Yıldırım'ın önemli bir sağlık sorunu bulunmamaktadır. Kendisine nice sağlıklı günler dilerim."   

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Öte yandan AKP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve İstanbul milletvekili Behiye Eker, Twitter üzerinden paylaştığı taziye mesajında "Kalp krizi geçirerek anjiyo olan Genel Başkan Vekilimiz Sayın Binali Yıldırım Beyefendiye geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Rabbimden acil şifalar diliyorum" dedi. 

Yıldırım'ın AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Bayburt ve Gümüşhane gezilerine ise sağlık sorunu nedeniyle katılamadığı öne sürülmüştü.