CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın, kağıt atık toplayıcıları ve atık toplama ve ayırma faaliyeti depo sahipleri ile makamında görüşerek sorunlarını dinlemesini tebrik etti.

Kılıçdaroğlu'ndan Vali Yerlikaya’ya tebrik

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da sorun yaşayan atık toplama ve ayırma faaliyeti depo sahipleri ve atık toplayıcıları ile buluşan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'yı tebrik etti.

Kılıçdaroğlu, Vali Yerlikaya'nın paylaşımını alıntılayarak yaptığı sosyal medya paylaşımında, "İstanbul Valisi Sn. Ali Yerlikaya’yı tebrik ederim. Fakir fukaranın yanında olan bürokratlarımızın başımızın üstünde yeri var ve hep olacak!" ifadelerine yer verdi.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Valisi Yerlikaya, dün kentte atık toplama ve ayırma faaliyetleri yapan depo sahipleri ve atık toplayıcıları ile görüşerek sorunlarını dinledi. Yerlikaya, sosyal medya hesabından görüşmeye ilişkin görüntüleri, "İstanbul'umuzda atık toplama ve ayırma faaliyetlerine yönelik depo sahipleri ve atık toplayıcıları ile bir araya geldik" notuyla paylaştı.