Oyuncu Levent Üzümcü bugün TAKSAV’da ‘Tiyatro ve Sansür’ söyleşinin konuğu oluyor. Şehir Tiyatroları’ndan ihraç edilen, oyunları iptal edilen ve yasaklanan Levent Üzümcü, oyuncu Canberk Gültekin’in moderatörlük yapacağı söyleşide, uğradığı baskı ve sansüre dair soruları yanıtlayacak. Etkinlik bu akşam Toplumsal Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf’ı (TAKSAV) Kadıköy Şubesi’nde saat 19.30’da gerçekleşecek. Öte yandan TAKSAV’la […]

Levent Üzümcü bugün TAKSAV’da

Oyuncu Levent Üzümcü bugün TAKSAV’da ‘Tiyatro ve Sansür’ söyleşinin konuğu oluyor. Şehir Tiyatroları’ndan ihraç edilen, oyunları iptal edilen ve yasaklanan Levent Üzümcü, oyuncu Canberk Gültekin’in moderatörlük yapacağı söyleşide, uğradığı baskı ve sansüre dair soruları yanıtlayacak.

Etkinlik bu akşam Toplumsal Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf’ı (TAKSAV) Kadıköy Şubesi’nde saat 19.30’da gerçekleşecek. Öte yandan TAKSAV’la ortaklaşa düzenlenecek başka bir söyleşi etkinliğinde ise 22 Ocak Salı akşamı Barış İnce, Barış Manço Kültür Merkezi’nde, son kitabı Sarsıntı’ya ilişkin soruları yanıtlayacak.