Melda Onur'dan veda yazısı: Mücadeleye devam

Genel seçimde CHP'den 13. sırada gösterilerek tekrar milletvekili seçilemeyen Melda Onur bir veda yazısı yayımlayarak 'Üzgün değilim, biraz buruk hissediyorum' dedi.

Kendi internet sitesi üzerinden yayımladığı yazıda “Üzgün müyüm? Hayır; bu sonucu bekliyordum. Buruk muyum? Evet; ama yalnızca yarım kalan işler için" diyen Onur, mücadeleye devam mesajı verdi.

Melda Onur'un yayımladığı veda yazısı şöyle: “Poyraz Ali’yi cezaevinden kurtaramadığım için; Karakoçan’da barajın esir ettiği Arduç ailesine bir köprü yaptıramadığım için; Kadıköy’ün gözdesi Yeşilbahar okulunu rantçı, din istismarcı ellerden hala alamadığım için; İstanbul’un mahallelerini kelepçeleyen rantsal dönüşümdeki mücadelem ve Anadolu’nun yaşamını kurutan rantsal projelerdeki mücadelem yarım kaldığı için; hala kadın cinayetlerine karşı TBMM’de yapmam gerekenler olduğu için…

“Peki, bu davalardan vazgeçecek miyim? Hayır. Ama artık milletvekilliğinin avantajlarını bu davaların takibinde kullanamayacağım. Kalkan olamayacağım; gözaltına alınan, tutuklanan, cezaevlerine konanlara müdahalem, ilgim sınırlı kalacak; ha deyince herkese ulaşamayacağım.

“Ama mücadeleme devam edeceğim; TBMM’ye giren arkadaşlarımı sonuna kadar kullanacağım, bilesiniz. "