Erzurum’dan Yeşil Sol Parti 1'inci sıra milletvekili adayı olan Meral Danış Beştaş, geçirdiği trafik kazasının ardından sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Beştaş, tedavisinin bir süre daha hastanede devam edeceğini duyurdu.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Meral Danış Beştaş’ın tedavisi hastanede devam edecek
Fotoğraf: AA

Yeşil Sol Parti’nin Erzurum’dan 1’inci sıra milletvekili adayı olan Meral Danış Beştaş, Twitter üzerinden sağlık durumuna ilişkin yeni bir duyuru yaptı. Beştaş, tedavisinin bir süre daha hastanede devam edeceğini belirtti.

Meral Danış Beştaş’ın açıklamasının tamamı şu şekilde:

“Geçirdiğim trafik kazası nedeniyle tedavime bir süre daha hastanede devam edilecek. Bu süreçte arama ve mesajlara dönemediğimi üzülerek ifade etmek isterim. Bu süreçte arama ve mesajlara gösterilen yoğun ilgi, iletilen güzel dilekler ve dile getirilen sevgi için herkese müteşekkirim. Beni arayan, geçmiş olsun dileklerini ileten tüm partililerimize, dostlarımıza, herkese sonsuz sevgilerimi gönderiyorum.”

13 Nisan Perşembe günü saat 21.00 sıralarında Erzurum'un Karayazı ilçesi Kırgın Dere kavşağında meydana gelen trafik kazasında Meral Danış Beştaş, otomobilin sürücüsü Mehmet Vefa ve bir parti yöneticisi yaralanmıştı.