Kaynak: İHA
Nenad Bjelica: Kupalar kazanmak için mücadele vereceğiz

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da, Teknik Direktör Nenad Bjelica, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bijelica, önümüzdeki sezon kupalar hedeflediklerini belirterek, "Çok yarışmacı bir takım olmasını umuyorum. Bunu yapmaya çalıyoruz. İyi oyuncuları aramıza katmak istiyoruz. Takımın hedefleri için uğraşmaya, çalışmaya, koşmaya, aç oyuncuları aramıza katmak istiyoruz. Tabii ki oyuncu maaşları konusunda dikkatli davranıp, biraz daha aşağı çekebiliriz. Bu bizim için herhangi bir mazeret olmayacak. Şundan eminim çok iyi oyuncular katacağız aramıza. Tabii ki de önümüzdeki sezon hedefimiz, Trabzonspor’u Avrupa kupalarında temsil edecek, en yukarılarda olmak. Tabii ki kupalar kazanmak için o mücadeleyi her zaman vereceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

Önümüzdeki sezon için kalacak veya gelecek oyuncularla ilgili karar verip vermediklerine ise Bjelica, “Bu konuda fikrimiz çok net. Burada kalacak oyuncularla ilgili ve gelecek oyuncularla alakalı. İstediğimiz bütün oyuncuları aramıza katacağız mı bunu da göreceğiz hep birlikte” yanıtını verdi.