Suç örgütü lideri Sedat Peker, son videosunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yeğeni Hasan Berk Işık için Soylu’nun eniştesiyle yapımcı Polat Yağcı ile tanıştırdığını iddia etti. Hasan Berk Işık, Thodex’in firari kurucusu Fatih Faruk Özer’le Soylu’nun fotoğrafındaki üçüncü isimdi.

Peker’in videosunda bahsettiği ‘yeğeni’ kamuoyu nereden tanıyor?

HABER MERKEZİ

Türkiye’de Cumhur İttifakı’nı destekleyen ve binlerce kişinin toplandığı mitinglerle ittifaka oy isteyen ancak bazı çevrelerle ters düştükten Birleşik Arap Emirlikleri’ne giden suç örgütü lideri Sedat Peker’in son yayınladığı videoda ilginç bir ayrıntı dikkat çekti.

4’üncü videosunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu hedef alan Peker, Soylu'nun öz yeğeni Hasan Berk Işık hakkında da konuştu.

Peker, şarkıcı olan Hasan Berk Işık için Soylu'nun eniştesini, Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses ve Hande Yener gibi isimlerle çalışan yapımcı Polat Yağcı ile tanıştırdığını iddia etti.

Peker, “Ablanın kocası Abdullah Beyi benim yanıma yollamadın mı? Oğlu şarkıcı olacak diye Polat Yağcı ile enişteni tanıştırdım. Tüm kanallarda yayınlattım. O zaman iyiydim” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFTAKİ ÜÇÜNCÜ İSİM

Videoda adı geçen Hasan Berk Işık’ı kamuoyu başka bir yerden daha tanıyor.

2 milyar dolarla yurt dışına kaçtığı iddia edilen Thodex Kripto Para Borsası’nın sahibi Fatih Faruk Özer’in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile olan fotoğrafında üçüncü kişinin, Soylu’nun yeğeni Hasan Berk Işık olduğu ortaya çıkmıştı.

Hasan Berk Işık, Soylu’nun kız kardeşi Fatma Soylu Işık’ın oğlu.

peker-in-videosunda-bahsettigi-yegeni-kamuoyu-nereden-taniyor-875432-1.