Saldırgan Cemal Diri kabul etti: Erkan Çınar’ın Bahadır’ı bıçakladığını gördüm

Kadıköy’de geçen Cuma akşamı faşist çetelerin kadınlara yönelik tacizine karşı çıktığı için öldürülen ÖDP ve Haziran Hareketi üyesi Bahadır Grammeşin’e yönelik saldırıyla ilgili gözaltına alınıp serbest bırakılan Cemal Diri, ifadesinde Bahadır’ı Erkan Çınar’ın bıçakladığını kabul etti.

Diri’nin BirGün’ün ulaştığı ifadesinde Batı Yakası Teras Cafe isimli barın işletmecisi olan ve şu an tutuklu bulunan Erkan Çınar’ın saldıran grup içerisinde Bahadır’ı bıçakladığını gördüğünü belirtti. Bahadır’ı bıçakladığını ifadesinde reddeden Erkan Çınar’ı yalanlayan Cemal Diri ‘Ben Erkan Çınar’ı ölen şahsa bıçakla vururken gördüm. Bıçağı ölen Bahadır’ın baldırına doğru salladı ve o anda kan geldiğini görünce ben geri çekildim. Ayrıca Serhat Ali Günay ve Hasan Özcan’da da döner bıçakları vardı. Serhat Ali Günay’ın elinde döner bıçağını karşısında bulunan kişiye salladığını gördüm’ diye ifade verdi.

Cemal Diri ifadesinde Bahadır’a elindeki teneke ile vurduğunu kabul etti.

ÇAĞRI'YI DA YARALADI
Saldırganlardan tutuklu bulunan Erkan Çınar’ın elinde kesici bir aletin olduğu Emniyet cd tutanaklarında da yer alıyor. BirGün’ün ulaştığı tutanakta yer alan bilgiye göre Erkan Çınar elinde kesici bir aletle Bahadır ve arkadaşlarının bulunduğu yere doğru söz konusu saldırıdan önce hareket ediyor. Aynı tutanakta yer alan bir başka bilgiye göre ise Erkan Çınar saldırıda ağır yaralanan diğer isim olan Çağrı Konca’yı da yaraladı.

BirGün Özel | ‘Kendimizi savunduk’ diyen çeteciler Bahadır'a böyle saldırmış!

Bahadır'ın katil zanlısı kendini savunmak için saldırmış!

Antep’te çarpıcı iddia: Sivil polisler aileleri Grammeşin’in görüntüleriyle korkutuyor

BirGün Özel | Bahadır'ın katili görüntülerde!

Bıçaklı palalı saldırganlardan sekizi serbest, 4'ü tutuklandı!

Grammeşin’in katil zanlısının avukatı MHP milletvekili adayı çıktı!