UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final eşleşmeleri bu akşam kesinleşecek. Real Madrid ve Milan'ın yarı finaldeki rakipleri bu akşam belli olacak.

Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oluyor

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final eşleşmeleri bugün belli olacak. Real Madrid ve Milan'ın rakipleri olmak için Manchester City ve Inter avantajı ellerinde bulunduruyor.

Şampiyonlar Ligi'nde son çeyrek final maçları bugün oynanacak. Saat 22:00'de başlayacak maçlarda Inter Benfica'yı, Bayern Münih ise Manchester City'i konuk edecek.

İlk maçların sonuçlarına göre Inter ve Manchester City avantajlı durumda. Inter ilk maçta Benfica'yı deplasmanda 2-0 mağlup etmişti. Inter, 13 yıl sonra yarı finale çıkmayı başardığı takdirde ezeli rakibi Milan ile eşleşecek.

Diğer çeyrek final eşleşmesinde ise Bayern Münih'i oldukça zorlu bir görev bekliyor. İlk maçı deplasmanda 3-0 kaybeden Alman devi kendi sahasında mucizevi bir geri dönüş peşinde. Tur atlayan takım yarı finalde Real Madrid ile mücadele edecek. Madrid ve City geçen sene de yarı finalde eşleşmiş, gülen taraf kupayı da kazanan Real Madrid olmuştu.

Chelsea'yi iki maçta da 2-0 mağlup eden Real Madrid ve bir başka İtalyan takımı Napoli ile 1-1 berabere kalan Milan, dün akşam yarı finale yükselen takımlar oldu. Milan ilk maçı kendi sahasında 1-0 kazanmıştı.

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final ilk maçları 9 Mayıs, rövanş karşılaşmaları 16 Mayıs'ta oynanacak. 10 Haziran'daki finale ise İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu ev sahipliği yapacak.