ÖDP Eş Genel Başkanı Alper Taş, Evrensel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Polat ve Halkevleri Genel Başkanı Oya Ersoy, BirGün Yazı İşleri Müdürü Barış İnce'nin sunumuyla Yol TV'de yayınlanan programda 'Cumhurbaşkanlığı seçimleri'ni değerlendirdi

Sol, Cumhurbaşkanlığı seçimlerini Yol TV'de değerlendirdi

ÖDP Eş Genel Başkanı Alper Taş, Evrensel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Polat ve Halkevleri Genel Başkanı Oya Ersoy, BirGün Yazı İşleri Müdürü Barış İnce'nin sunumuyla Yol TV'de yayınlanan programda 'Cumhurbaşkanlığı seçimleri'ni değerlendirdi.

Türkiye, cumhurbaşkanlığı seçimini geride bıraktı. Sol, seçime nasıl hazırlandı? Sol partilerin tutumu doğru muydu? Peki bundan sonra ne olacak? Cumhurbaşkanlık seçimi ve sonrasına sol nasıl bakıyor?... Tüm bu sorular dün akşam Yol TV'de, BirGün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Barış İnce'nin moderatörlüğünde tartışıldı. Programın konukları arasında ÖDP Eş Genel Başkanı Alper Taş, Halkevleri Genel Başkanı Oya Ersoy ve Evrensel Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Polat bulundu. Katılımcılar, seçimi ve sonrasındaki süreci masaya yatırdı.