SOL Parti, Ankara’da SOL Fikirler Sempozyumu gerçekleştiriyor. ‘Rejim Krizi ve Sol Çıkış’, ‘Ekonomik Kriz ve Sol Alternatif’ ve ‘Devrimci Bir Yeniden Kuruluş’ ana başlıklarında sunumların yapılacağı sempozyum, SOL Parti’nin YouTube kanalından da canlı olarak izlenebiliyor.

SOL Parti'nin düzenlediği SOL Fikirler Sempozyumu'nda ikinci gün

SOL Parti'ni düzenlediği SOL Fikirler Sempozyumu ikinci gününde de devam ediyor.

15-16 Ocak’ta gerçekleşen sempozyumun ‘Rejim Krizi ve Sol Çıkış’, ‘Ekonomik Kriz ve Sol Alternatif’ ve ‘Devrimci Bir Yeniden Kuruluş’ şeklinde 3 ana başlığı var.

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Eğitim ve Kültür Merkezi’ndeki etkinlik, dün saat 11.00’de SOL Parti Başkanlar Kurulu Üyesi Gizem Gül Kürekçi’nin ‘Farklı Bir Yol’ başlıklı sunumuyla açıldı.

Prof. Dr. Korkut Boratav, Doç. Dr. Galip Yalman, Prof. Dr. Gamze Yücesan Özdemir, Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu, Prof. Dr. Oğuz Oyan, Prof. Dr. Aziz Konukman, Prof. Dr. Necmi Erdoğan, Dr. Güven Gürkan Öztan, Bülent Forta, Aysun Gezen, Anıl Aba, Bahadır Özgür, Hakkı Özdal, İlknur Başer ve Önder İşleyen’in farklı başlıklarda değerlendirmelerini paylaştığı SOL Fikirler Sempozyumu, eş zamanlı olarak SOL Parti’nin YouTube kanalından da takip edilebiliyor.

1. GÜN YAYINI

Sempozyumun bugünkü programında ise Hayri Kozanoğlu, Oğuz Oyan, Aziz Konukman, Anıl Aba, Gamze Yücesan Özdemir, İlknur Başer, Aysun Gezen, Necmi Erdoğan konuşacak. Gün sonunda ise SOL Parti Başkanlar Kurulu üyesi Önder İşleyen, “SOL’un Yolu” başlıklı sunumunu gerçekleştirecek.

2. GÜN YAYINI

SOL Fikirler Sempozyumu’nun programı şu şekilde:

ankara-da-sol-fikirler-sempozyumu-duzenleniyor-968042-1.

ankara-da-sol-fikirler-sempozyumu-duzenleniyor-968045-1.ankara-da-sol-fikirler-sempozyumu-duzenleniyor-968049-1.