Mart sayısında Superman, Batman ve Örümcek Adam’ın dünyasına giren dergi, ünlü edebiyatçı Sunay Akın’ın anlatımıyla süper kahramanların doğuşundan günümüze dek geçirdikleri değişimlere ve yaşadıkları serüvenlere yer veriyor

Süper Kahramanlar Yedi Yetmiş'te!

Yedi Yetmiş dergi, Süper Kahramanlar dosyası hazırladığı mart sayısıyla raflardadaki yerini alıyor.

Aylık Çocuk, Edebiyat, Kültür dergisi Yedi Yetmiş'in mart sayısı, Süper Kahramanlar dosyasıyla raflardaki yerini aldı.

Barış İnce’nin genel yayın yönetmenliğini, Haydar Ergülen’in edebiyat danışmanlığını yaptığı aylık Çocuk, Edebiyat, Kültür dergisi Yedi Yetmiş, yeni sayısıyla bayilerdeki yerini aldı.

Mart sayısında Superman, Batman ve Örümcek Adam’ın dünyasına giren dergi, ünlü edebiyatçı Sunay Akın’ın anlatımıyla süper kahramanların doğuşundan günümüze dek geçirdikleri değişimlere ve yaşadıkları serüvenlere yer veriyor.

super-kahramanlar-yedi-yetmis-te-250966-1.SÜPER KAHRAMANAR EVİNİZDE!
“Her çocuk birer süper kahramandır, dünyayı onların hayal gücü kurtaracaktır” sözüyle Örümcek Adam, Superman ve Batman’i bir araya getiren dergi, çocuklara süper kahramanlar posteri hediye ediyor.

BİRÇOK AKTİVİTE BU DERGİDE
Birçok önemli edebiyatçının eserleriyle yer aldığı Yedi Yetmiş Dergi'de; tekerlemelerden bulmacalara pek çok eğlenceli ve eğitici aktivite de yer alıyor.

Çocukların zihin egzersizi yapmalarını sağlayacak çizimli sudoku ve bulmaca, yemek yapma becerilerini geliştirmeleri üzerine hazırlanan “komik menü”, yabancı dillere aşinalık kazanmalarına yardımcı olacak “10 farklı dilde yabancı kelime öğrenme aktivitesi”, birbirine benzer iki resim arasındaki 7 farkı bulabilecekleri “farkları bul” oyunu, mart sayısına özel Örümcek Adam maskesi yapma aktivitesi ve daha fazlası…
Yedi Yetmiş, Yay-Sat bayileri, D&R, Migros, Carrefour, KİPA mağazalarında ve kitabevlerinde okuyucularını bekliyor.