FETÖ’den tutuklu yeğeni kurtarmak isteyen yandaş patrondan gazetelere tam sayfa ilan: Erdoğan’ın yanında olalım. Erdoğan’a ve Genel Başkanı olduğu AK Parti’den asla ve asla vazgeçmeyelim Türk Amerikan İşadamları Derneği Başkanı Zeynel Abidin Erdem dün Hürriyet ve Türkiye gibi gazetelere “Bizi Asla Bölemeyeceksiniz” başlıklı tam sayfa ilanlar vererek Erdoğan’ın desteklenmesini istedi. Erdem’in gazetelere verdiği tam sayfa […]

Tam sayfa yeğen kurtarma ilanı: Erdoğan’ın yanında olalım

FETÖ’den tutuklu yeğeni kurtarmak isteyen yandaş patrondan gazetelere tam sayfa ilan: Erdoğan’ın yanında olalım. Erdoğan’a ve Genel Başkanı olduğu AK Parti’den asla ve asla vazgeçmeyelim

Türk Amerikan İşadamları Derneği Başkanı Zeynel Abidin Erdem dün Hürriyet ve Türkiye gibi gazetelere “Bizi Asla Bölemeyeceksiniz” başlıklı tam sayfa ilanlar vererek Erdoğan’ın desteklenmesini istedi. Erdem’in gazetelere verdiği tam sayfa ilanın nedeninin FETÖ operasyonları olduğu anlaşıldı.

Erdem “Bizi Asla Bölemeyeceksiniz” başlıklı ilanları yeğeni GENPA İcra Kurulu Başkanı Fatih Erdem hakkında 15 yıla kadar hapis istemi ile dava açılmasının ardından vermesi dikkat çekti. GENPA İcra Kurulu Başkanı Fatih Erdem İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanmış, hakkında ‘silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı.

ERDOĞAN’DAN VAZGEÇMEYELİM!

Erdem Holding ve GENPA Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abidin Erdem yeğenini kurtarmak amacıyla gazetelere verdiği imzalı ilanda “Sevgili Doğulu ve Güneydoğulu hemşerilerim; Türkiye Cumhuriyeti’ne Osmanlı zamanından ne de Cumhuriyet döneminde, asli vatandaşı olan, ülkemizi paylaştığımız şerefli Kürt kardeşlerimize herhangi bir zarar vermemiştir. Özellikle Müslüman, Kürt, Arap ve Hıristiyan kardeşlerimize sesleniyorum. Bizi bölmeye çalışan algı operasyonlarına izin vermeyin. Sayın Devlet Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye desteğimizi esirgemeyelim. Sayın Devlet Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Genel Başkanı olduğu AK Parti’den asla ve asla vazgeçmeyelim” denildi.

NE OLMUŞTU?

Hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan GENPA İcra Kurulu Başkanı Fatih Erdem’in Bylock kullandığını kabul ettiği, programın telefonuna arkadaşı tarafından yüklendiğini ve kandırıldığını söylediği öğrenildi. 17 Aralık günü çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğinde tutuklanan şüpheli Fatih Erdem ifadesinde Bylock’un arkadaşı Sinan Y., tarafından yüklendiğini söyleyip Bylock üzerinden yaptığı görüşmeleri de kabul edip, fakat bu program üzerinden suç içerikli görüşmeler yapmadığını öne sürmüştü.