Kaynak: AA
Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica'dan transfer açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında yarın Medipol Başakşehir'e konuk olacak Trabzonspor'un teknik direktörü Nenad Bjelica, "Takıma 6-7 oyuncu katmayı düşünüyoruz. Tabii bu sayı aramızdan ayrılacak oyuncuların durumuna göre değişkenlik gösterir. Panathinaikos'tan Dimitrious Kourbelis aramıza katılacak." dedi.

Bjelica, bordo-mavili takımın antrenmanı öncesi düzenlediği basın toplantısında, transfer çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Bjelica, yönetim kurulu ile günün her saatinde nasıl bir takım oluşturacakları konusunda görüştüklerini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Takıma 6-7 oyuncu katmayı düşünüyoruz. Tabii bu sayı aramızdan ayrılacak oyuncuların durumuna göre değişkenlik gösterir. Panathinaikos'tan Dimitrious Kourbelis aramıza katılacak. Kourbelis, 6 ve 8 numara pozisyonunda oynayan bir oyuncu. Bizim sistemimize uygun. Panathinaikos'ta son zamanlarda daha ofansif oynadı. Yunanistan Milli Takımı'nda da savunma pozisyonunda görev yaptı. Bazı oyuncularla yaptığımız görüşmeler ileri boyuta ulaştı. 30 Haziran'da yapacağımız idmanda 5-6 oyuncu muhtemelen bizimle olacak."

Hemen hemen her pozisyonda oyuncu arayışları bulunduğunu belirten Hırvat çalıştırıcı, "Belki bek pozisyonunda çok arayışımız var. Orada genç oyuncularımızdan Eren (Elmalı), Arif (Boşluk)g ibi isimler var. Kalecilerimiz de gayet iyi. Uğurcan'ın (Çakır) belki çok büyük teklif gelip ayrılması durumuna göre değerlendirebiliriz. Genel olarak takımımızı en güçlü ekiplerden biri haline getirmek istiyoruz." diye konuştu.