Tutuklu olan 9 muhabirimizin serbest bırakılmasını isteyen Dicle Haber Ajansı (DİHA) Sorumlu Yazıişleri Müdürü Devrim Göktaş...

Tutuklu olan 9 muhabirimizin serbest bırakılmasını isteyen Dicle Haber Ajansı (DİHA) Sorumlu Yazıişleri Müdürü Devrim Göktaş, "Newroz'da açığa çıkan görüntülerin sorumlusu muhabirlerimiz değildir. Gerçeklerden asla taviz vermeyeceğiz" dedi.

DİHA İstanbul büro çalışanları, tutuklu 9 çayışanlarının serbest bırakılması için, demokratik kitle örgütü, sendika ve çeşitli gazete temsilcilerinin katılımıyla İHD İstanbul Şubesi'nde basın toplantısı düzenledi. Toplantıya, Gazeteci Yazar Veysi Sarısözen, Özgür Gündem Gazetesi Haber Müdürü Nuri Fırat, Evrensel Gazetesi Yazıişleri Müdürü Fatih Polat, Atılım Gazetesi Editörü İlden Dirini,Tutuklu Gazetecilerle Dayanışma Platformu Sözcüsü Necati Abay, DİSK Genel İş 1. Bölge Başkanı ve Genel İş Şube Başkanları ile İHD Yöneticisi ve Sine Sen Genel Başkanı Yusuf Çetin katıldı. Sorumlu Yazıişleri Müdürü Devrim Göktaş, muhabirlerinin Newroz olaylarını kamuoyuna yansıttığı için tutuklandığına vurgu yaparak, baskılar karşısında geri adım atmayacaklarını söyledi.