YÜKSEKÖĞRETİM programına kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların kayıt işlemleri 12 Eylül tarihine kadar tamamlanacak. Adaylardan kayıt için şu belgeler isteniyor: ÖSYS sonuç belgesi...

YÜKSEKÖĞRETİM programına kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların kayıt işlemleri 12 Eylül tarihine kadar tamamlanacak. Adaylardan kayıt için şu belgeler isteniyor:

 ÖSYS sonuç belgesi; adayın mezun olduğu okuldan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine kullanılamayacak); nüfus cüzdanının onaylı örneği; ikametgahı ile ilgili beyanı; 1983 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için askerlik şubelerinden alınacak askerlik durum belgesi (1984, 1985 ve 1986 ve daha sonraki yıllarda doğmuş erkek adaylardan bu belge istenmeyecek); 12 adet 4.5cm x 6cm boyutunda fotoğraf (Fotoğraflar son 6 ay içinde, önden, başı açık, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde olacak); katkı payının ödenmesi ile ilgili belge; kayıttan önce belirlenip üniversite tarafından ilan edilecek diğer belgeler. Adayların, kazandıkları üniversitenin sağlık raporu isteyip istemediğini öğrenmeleri gerekiyor. Kayıt için adayları n bizzat başvurması gerekiyor. Postayla kayıt yapılmayacak. Kayıt için istenen belgelerin onaysız sureti veya fotokopisi kabul edilmeyecek. Belgeler eksikse kayı t yapılmayacak. Anadolu Üniversitesi merkezi Açıköğretim programlarını kazanan adayların, kayıt işlemleri ve kayıt tarihi için Anadolu Üniversitesi Rektörlüğ ü'ne başvurmaları gerekiyor.