Star Yazarı Cem Küçük, bugünkü yazısında Aydın Doğan'a Doğan Medya'dan atılacak gazetecilerin listesini verdi

Yandaş yazar, Aydın Doğan'a kovulacak gazeteciler listesi verdi

Yandaş Star Gazetesi Yazarı Cem Küçük, bir süredir tutuklama ve cezayla tehdit ettiği Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'a köşesinden işten atılacak gazeteciler listesi verdi.

Küçük, listesine "Hangisi olursa olsun terör örgütüne destek verenlere de artık acınmayacak. Ben savcı ve hakimlerin gözlerinde bu kararlılığı net bir şekilde görüyorum. O yüzden Erdoğan’a terörist diyen Ertuğrul Özkök hesabını verecek" diyerek başladı.

Küçük'ün yazısında kovulmasını istediği gazeteciler şöyle:

"Teröre destek olmak alçaklık diyorsunuz. Peki o zaman “Pekeke bir terör örgütü değildir” diyen, PKK’yı açık açık savunan Ezgi Başaran niçin hala Radikal’in başında görev yapıyor?"

“Fethullahçı Eyüp Can hâlâ Hürriyet dijital yayın direktörü. Fethullahçı Eyüp Can MİT TIR’ları durdurulduğunda bunu savunarak kepaze haberler yapmıştı. Aydın Bey eğer terör konusunda Türk devletinden yanaysanız, Fethullahçı Terör Örgütü bir elemanı niye besliyorsunuz?”

"DHKP-C’ye terör örgütü demeyen ve savcımız Selim Kiraz’ın şehit edilmesine eylem diyen Mirgün Cabas hala CNN Türk ekranlarında cirit atıyor. Eğer terör insanlık suçuysa -ki öyle -teröre destek veren Mirgün Cabas nasıl utanmadan ekranlara çıkabiliyor?"

"Yine “PKK terör örgütü değildir” diyerek HDP ve Kandil militanlığı yapan, PKK’ya minnet duyan Aslı Aydıntaşbaş, Kadri Gürsel her gün CNN Türk ekranlarında?

Şirin Payzın ömründe bir kere bile “PKK terör örgütüdür”demedi, diyemedi. PKK’lıların ekranlarda kendilerine aklamalarına izin veriyor, PR’ını yaptırıyor.

Spiker Nevşin Mengü İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün Vatan Caddesi’ndeki binasına düzenlenen terör saldırısının haberini aktarırken “Terör saldırısı demeyelim” diyerek PKK’yı himaye etti. Yani Aydın Bey, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?”