İşçiler ve emekçiler, iktidarın ve sermayenin artarak süren saldırılarına karşı haklarına ve özgürlüklerine sahip çıkmak için bugün ülkenin dört bir yanında 1 Mayıs’ı coşkuyla kutladı. İşte il il 1 Mayıs kutlamalarından fotoğraflar: İSTANBUL ANKARA İZMİR BURSA ESKİŞEHİR ARTVİN ZONGULDAK DERSİM MALATYA KUŞADASI KARS GİRESUN TOKAT ÇORUM ORDU TRABZON EDİRNE DÜZCE BİLECİK AYVALIK BANDIRMA NEVŞEHİR AYDIN […]

Yurdun dört bir yanında 1 Mayıs coşkusu

İşçiler ve emekçiler, iktidarın ve sermayenin artarak süren saldırılarına karşı haklarına ve özgürlüklerine sahip çıkmak için bugün ülkenin dört bir yanında 1 Mayıs’ı coşkuyla kutladı.

İşte il il 1 Mayıs kutlamalarından fotoğraflar:

İSTANBUL

ANKARA

İZMİR

Fotoğraf: BirGün İzmir
Fotoğraf: BirGün İzmir
Selçuk
Fotoğraf: BirGün İzmir
Fotoğraf: BirGün / Namık Alkan
Fotoğraf: BirGün / Namık Alkan

BURSA

ESKİŞEHİR

ARTVİN

ZONGULDAK

DERSİM

MALATYA

KUŞADASI

KARS

GİRESUN

TOKAT

ÇORUM

ORDU

TRABZON

EDİRNE

DÜZCE

BİLECİK

AYVALIK

BANDIRMA

NEVŞEHİR

AYDIN

UŞAK

BERKAY SAĞOL

Uşak’ta 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, sendikalar, siyasi partiler ve demokratik kitle örgütleri üyelerinin katılımıyla kutlandı. Birleşik Haziran Hareketi, TMMOB Makina Mühendisleri Odası ve EYT’liler Uşak Stadyumu önünde buluşarak buradan kent meydanına yürüdü. Diğer siyasi partiler ve sendikalar ise belediye önünde buluştu. Miting alanında konuşan Uşak Eğitim-Sen Yürütme Kurulu Başkanı Tufan Bican, “Ülkemizin adım adım karanlığın içine itildiği ekonomik, siyasal ve toplumsal bunalım gittikçe derinleşiyor. Rekor üstüne rekor kıran işsizlik, hayat pahalılığı soframızdaki ekmeği küçültüp geleceğe güvenle bakmamızı engelliyor. Emeğin, eşitliğin, özgürlüğün, demokrasinin, barışın, laikliğin hakim olduğu bir ülke ve dünya istiyoruz” dedi.

BALIKESİR

SİVAS

KONYA

TRAKYA

KAYSERİ

DATÇA

RİZE

İSKENDERUN