Zeynep Bakşi Karatağ, 20 Mayıs'ta yeni albümü 'Usulca'yı imzalayacak

'Mozaik' adlı ilk stüdyo albümünün ardından ikinci stüdyo albümü 'Usulca'yı da dinleyicileriyle buluşturan Zeynep Bakşi Karatağ, yeni albümünü ilk kez 20 Mayıs'ta imzalayacak.

Kadıköy'de Mephisto'da sevenleriyle buluşacak olan Zeynep Bakşi Karatağ, saat 16.00'dan 18.00'e kadar albümünü imzalayacak.

zeynep-baksi-karatag-20-mayis-ta-yeni-albumu-usulca-yi-imzalayacak-461909-1.

**

Kalan Müzik etiketiyle müzik marketlerde ve tüm dijital platformlarda yerini alan albümün tüm düzenlemelerinde Murat Karatağ'ın imzası bulunurken, albümde Zeynep Bakşi Karatağ'a Ozbi, Umut Altınçağ ve Ahmet Aslan da düetleriyle destek verdi.

Sözleri Karacaoğlan'a ait 'Sardır Beni' ve 'Yol Ayrı Düştü' ile Zeynep Bakşi Karatağ'a ait 'Kaçma', Murat Karatağ tarafından bestelendi. Öte yandan Grup Yorum'un 'Uğurlama', Muhlis Akarsu'nun 'Sen Tabipsin Saramazsın Yaramı', Efkan Şeşen'in 'Ölürüz De', Aşık Veysel'in 'Ben Gidersem Sazım Sen Kal Dünyada', Yalçın Tura'nın 'Umutsuz' adlı unutulmaz eserleri de Zeynep Bakşi Karatağ'ın yorumuyla yeniden seslendirildi. Öte yandan 'Gökyüzünde Bölük Bölük Turnalar', 'Odam Kireç Tutmuyor', 'Gül Yüzlü Sultanım' ve 'Ere Xora' gibi halk müziğinin seçkin örnekleri de yine Karatağ tarafından yeniden yorumlandı. Albüm kapak fotoğraflarını Muhsin Akgün’ün çektiği Usulca’nın önsözünü ise gazeteci Burak Abatay yazdı.

Modern ve Batılı müziğin tınılarıyla, Anadolu Halk Müziği'nin bir araya getirildiği şarkılarda Zeynep Bakşi Karatağ, çağdaş yorumuyla da dinleyicilerini büyük bir keşfe davet ediyor.

Albümde yer alan şarkılar:

  1. Sardır beni
  2. Sen Tabibsin Saramazsın Yaramı (feat. OZBİ)
  3. Uğurlama
  4. Gül yüzlü Sultanım
  5. Umutsuz
  6. Kaçma
  7. Odam Kireç Tutmuyor (feat. Ahmet Aslan)
  8. Ölürüz De
  9. Gökyüzünde Bölük Bölük Turnalar (feat. Ahmet Aslan)
  10. Yol Ayrı Düştü
  11. Ben Gidersem Sazım Sen Kal Dünyada
  12. Ero Xora (feat. Umut Altınçağ)

Zeynep Bakşi Karatağ’ı sosyal medya hesaplarından takip edin:

YouTube: https://goo.gl/Zznxdo

Instagram: https://goo.gl/aebMJb

Facebook: https://goo.gl/2NfKTh

Twitter: https://goo.gl/Fc86Rr