Barış İnce okurlarıyla buluşacak

İlk romanı Çelişki ile ‘gerçeklik’ kavramını sorgulatan gazeteci yazar Barış İnce’nin ikinci romanı ‘Sarsıntı’ Can Yayınları etiketiyle çıktı.

Barış İnce, yarın (17 Kasım Cumartesi) 16:00-18:00 saatleri arasında İzmir Kabuk Kitabevi'nde, 18 Kasım Pazar günü ise 14:00’te İstanbul Kitap Fuarı'nda Can Yayınları standında okurlarıyla buluşacak.

Çelişki hakkında

"Doksanlı yılların sonu… Yolunu kaybetmiş bir ülke ve birçok benzeri gibi yaşadığı toplumla hesaplaşma çabasında yolunu kaybetmiş bir delikanlı. Çevresindeki herkes, her şeyin hızla değiştiğini düşünüyor; oysa yaklaşmakta olan esas değişime kendilerini hazırlamaktan başka bir şey yaptıkları yok. Seçim otobüslerinin masum duyguları solladığı yollarda, kavurucu Akdeniz güneşi altında kaçak bir hayat ne kadar sürdürülebilir ki İyi bir yol arkadaşı yoksa."

Sarsıntı hakkında

" ‘İsimsiz’ bir adadaki esrarengiz cinayetler, ada halkını avucuna almış, mafyalaşmış bir tarikat, bir masa etrafında toplanıp hem kaybolan arkadaşlarının hatırasıyla hem de dostlukları ve aşklarıyla hesaplaşan üç arkadaş ve tüm gizemlere ışık tutacak sahipsiz bir günlük..."

baris-ince-okurlariyla-bulusacak-531661-1.