Birleşik Haziran Hareketi Karşıyaka Meclisi üyeleri, direnişteki Tariş işçilerini ziyaret ederek, bugün öğle yemeği götürdü. İzmir’de yerleşik TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı fabrikası’nda işten çıkartılan işçilerin direnişi bugün 51’inci gününde. İşçilere destekler devam ediyor. Tariş işçileri ile yemeklerini paylaşan Birleşik Haziran Hareketi Karşıyaka Meclis üyeleri adına konuşan Turgut Aydın, sermayenin işçi sınıfının örgütlülüğünden korktuğunu belirterek, “Zira […]

Direnişteki Tariş işçilerine Haziran desteği

Birleşik Haziran Hareketi Karşıyaka Meclisi üyeleri, direnişteki Tariş işçilerini ziyaret ederek, bugün öğle yemeği götürdü.

İzmir’de yerleşik TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı fabrikası’nda işten çıkartılan işçilerin direnişi bugün 51’inci gününde. İşçilere destekler devam ediyor.

Tariş işçileri ile yemeklerini paylaşan Birleşik Haziran Hareketi Karşıyaka Meclis üyeleri adına konuşan Turgut Aydın, sermayenin işçi sınıfının örgütlülüğünden korktuğunu belirterek, “Zira örgütlü güç hiçbir zaman yenilmez. İşte bu nedenle sermaye işçilerin örgütlü olmasını istemiyor. Ancak biz işçilerin örgütlülüğü ile sınıf dayanışması ile sermayenin işçi sınıfına yönelik saldırılarını da bertaraf edeceğine inanıyoruz” dedi.

İşçiler dayanışmanın önemini vurgulayarak Birleşik Haziran Hareketi’ne teşekkür etti.