Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf (TAKSAV) İzmir Temsilciliği’nce düzenlenen Umut Söyleşileri 24 Şubat 2019 Pazar günü başlıyor. Vakfın Kahramanlar’da bulunan binasında 2 oturum halinde yapılacak söyleşilerin 1’inci oturumunda, “Solda örnekler yaratmak” konusu, 2’inci oturumda ise “Bir imkân olarak yerel seçimler” konusu ele alınacak. 1’inci oturumda Dayanışma Kooperatifi’nden Serkan Pedük, Dayanışma Kooperatifi deneyimini anlatırken, […]

İzmir TAKSAV’da Umut Söyleşileri

Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat İçin Vakıf (TAKSAV) İzmir Temsilciliği’nce düzenlenen Umut Söyleşileri 24 Şubat 2019 Pazar günü başlıyor.

Vakfın Kahramanlar’da bulunan binasında 2 oturum halinde yapılacak söyleşilerin 1’inci oturumunda, “Solda örnekler yaratmak” konusu, 2’inci oturumda ise “Bir imkân olarak yerel seçimler” konusu ele alınacak.

1’inci oturumda Dayanışma Kooperatifi’nden Serkan Pedük, Dayanışma Kooperatifi deneyimini anlatırken, BirGün yazarı Barış İnce ’de Bağımsız Medya ve BirGün deneyimini anlatacak.

2’inci oturumda ÖDP Başkanlar Kurulu üyesi Önder İşleyen ve CHP eski Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı, yerel seçimler konusundaki görüşlerini anlatacaklar.