İzmir’in Ödemiş ilçesinde “Genç Kürsü” etkinliğinde gençlerle bir araya gelen AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Nihat Zeybekci, “2050’lerin İzmir’ini, sizin geleceğinizi konuşuyoruz. Çabamız kendimiz için değil sizin yaşayacağınız İzmir için” dedi. İlçenin Ulus Meydanı mevkiindeki Belediyeye ait Park Kafe’de vatandaşlarla bir araya gelen Zeybekci, İzmir’in sosyal yaşam tarzının farkına değindi. Zeybekci’nin katıldığı “Genç Kürsü” […]

Zeybekci, 2050’nin Türkiyesi’ni haremlik-selamlık oturtulan gençlere anlattı

İzmir’in Ödemiş ilçesinde “Genç Kürsü” etkinliğinde gençlerle bir araya gelen AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Nihat Zeybekci, “2050’lerin İzmir’ini, sizin geleceğinizi konuşuyoruz. Çabamız kendimiz için değil sizin yaşayacağınız İzmir için” dedi.

İlçenin Ulus Meydanı mevkiindeki Belediyeye ait Park Kafe’de vatandaşlarla bir araya gelen Zeybekci, İzmir’in sosyal yaşam tarzının farkına değindi. Zeybekci’nin katıldığı “Genç Kürsü” adı verilen toplantıda gençlerin haremlik-selamlık oturtulması ile ilçedeki bazı kamu kurumlarında İş-Kur’dan çalışan geçici işçilerin yoğunlukta olması dikkatlerden kaçmadı.

‘ALLAH RAZI OLSUN’

Ödemiş’te AKP adayı Münir Bezmez ile ilçeyi turlayan Zeybekçi, Belediye şantiyesinde işçilerle de bir araya geldi. Zeybekci, 31 Mart’ta belediye hizmetlerinin oylanacağını belirterek, “Belediyecilik bir gönül işi, gönlünde o heyecanı hissedemezsen yapamazsın. Bir vatandaştan ‘Allah razı olsun’ kelimesini duymak için çalışan, hizmet eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Arasta Çarşısı’nda esnafla buluşan Zeybekci, Ödemiş Belediyesi, Terziler Odası, Ayakkabıcılar Odasını ziyaret etti. Zeybekci’ye Ödemiş Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mustafa Köksoy zeybeklerin giydiği körüklü çizme, Terziler Odasında da sekiz köşeli kasket hediye edildi.