27. Gezici Festival Ankara'da başlıyor

Ankara Sinema Derneği tarafından düzenlenen 27. Gezici Festival, yarın Ankara'da başlıyor. Festival'in ikinci durağı Sinop, son durağı ise Kastamonu olacak.

Ankara Sinema Derneği’nin düzenlediği 27. Gezici Festival, 2-14 Aralık tarihleri arasında yılın heyecan uyandıran yerli ve yabancı yapımlarını Dünya Sineması, Kısa İyidir, Türkiye 2022, Çocuk Filmleri gibi klasikleşen bölümlerinin yanı sıra Tehdit Altında, Özgür İfade, Sinemanın Kadın Öncüleri ve Godard: Aşk ve Ölüm Üzerine başlıkları atında üç kentte izleyicilerle buluşturacak. Festival, yarından itibaren 8 Aralık’a kadar Ankara’da, 9-11 Aralık’ta Sinop’ta ve 12-14 Aralık’ta Kastamonu’da perdelerini açacak.

Festivalin Ankara gösterimleri Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde gerçekleşecek.

Festivalin www.biletinial.com ve Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi gişesinden satışta olan gösterimleri için biletler 20 TL. Kısa İyidir ve Çocuk Filmleri ise ücretsiz izlenebilecek.

SİNOP VE KASTAMONU PROGRAMI HAZIR

Gezici Festival’in ikinci durağı Sinop’ta gösterimler 9-11 Aralık tarihleri arasında Sinop Belediyesi’nin ev sahipliğinde Halk Eğitim Merkezi’nde, son durağı Kastamonu’da ise 12-14 Aralık tarihleri arasında Kastamonu Üniversitesi Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Topluluğu’nun ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Sinop ve Kastamonu’da tüm gösterimler ücretsiz. Sinop ve Kastamonu programına buradan ulaşabilirsiniz.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Cem Yılmaz öfkelendi: “Bir-iki gerizekalı kendine eğlence bulmuş” "Ölümlü Dünya 2" filmi Netflix'e geliyor Ferzan Özpetek: Netflix Türkiye filmimi içki var diye almadı Ayların en güzeli Oyuncu Sevda Ferdağ hayatını kaybetti