AKP'den Mehmet Ali Çelebi'ye destek geldi

AKP'ye katılacağı ileri sürülen Bağımsız İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'ye AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan destek geldi.

Ergenekon Operasyonu kapsamında tutuklanan ve 41 ay cezaevinde kalan Teğmen Mehmet Çelebi, CHP'den Milletvekili olmuş, ardından partisinden istifa ederek Muharram İnce'nin kurduğu Memleket Partisi'ne katılmıştı.

Muharrem İnce ile anlaşmazlık yaşadığı gerekçesiyle ayrılan Mehmet Ali Çelebi'nin AKP'ye katılacağı yönünde haberler tartışılmaya devam ederken; Çelebi'ye destek AKP'den geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, ''FETÖnün gadrine uğramış Çelebi'nin bilinen bu gerçeği ifade etmesine saldıranlar aynaya bakmalı. Çelebi aynı yerde, dağılan CHP ve türevleri! Mehmet Ali Çelebi ile birçok konuda farklı düşünebiliriz; ama bu aziz milletin geleceğine dair ortak rüyalarımız çok kıymetli.Bu vatan bizim'' ifadelerini kullandı.

Turan'ın paylaşımı şöyle:

AKP'ye katılacağı ortaya çıkan Çelebi, binlerce paylaşımını silerek 'Cumhur ittifakını destekleyeceğini' ifade etmişti.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Kavala ve Demirtaş şartı konmuştu: Bakan Fidan, Hollanda'ya gidiyor Bilal Erdoğan ile Mustafa Varank arasında ıstakoz ‘goyguyu’ Ne rota ne de ortak değiştirebilir CHP’de grup başkanvekilliği yarışı Ömer Çelik’ten ‘kabine değişikliği’ açıklaması