Akyüz ailesi bu kez de Meclis kapısını zorluyor

Adı birçok usulsüzlüğe karışan Türkiye Wushu Federasyonu’nun Başkanvekili Abdurrahman Akyüz'ün kızı Zeynep Akyüz AKP'den vekil aday adayı oldu. 2020'de Türkiye Şampiyonası’nda hem hakem hem sporcu olarak yer alan ve şampiyon olan Elif Akyüz de Yeniden Refah Partisi'nden aday adayı olmak için başvuru yaptı.

Eren TUTEL

İsmi birçok usulsüzlüğe karışan Türkiye Wushu Federasyonu’nun Başkanvekili Abdurrahman Akyüz'ün kızları Zeynep Akyüz ve Elif Akyüz, milletvekili aday adayı olmak için başvuruda bulundu.

Wushu sporcusu Elif Akyüz, Türkiye Wushu Federasyonu Başkanvekili babası Abdurrahman Akyüz’ün kurucu üyelerinden olduğu Yeniden Refah Partisi’nden milletvekili aday adayı oldu.

Elif Akyüz’ün kardeşi ve bir başka wushu sporcusu ise AKP’den aday olmak için başvuruda bulundu. Akyüz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada adaylığını şu ifadelerle duyurdu: “Geçmişte rahmetli Erbakan hocamızın dizinin dibinde almış olduğumuz feyzin zekatını vermek adına çıktığım bu yolda milli görüş davasını en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağım inşaAllah, Rabbim ülkemi spor alanında en güzel ve en başarılı şekilde temsil etmeyi nasip etti, bu alanda da hem ülkeme hem camiamıza en güzel hizmetleri yapmayı nasip etsin."

HEM HAKEM HEM SPORCU

Adı birçok usulsüzlüğe karışan Türkiye Wushu Federasyonu’nun 2020’de düzenlediği Türkiye Şampiyonası’nda hem hakem hem sporcu olarak yer alan Elif Akyüz annesi Fatma Akyüz’ün de oylamasıyla Türkiye şampiyonu olmuştu.

BirGün’ün ortaya çıkardığı haber sonrası Elif Akyüz hakkında herhangi bir soruşturma açılmazken Akyüz, hem hakemlik hem de sporculuk yapmaya devam etti.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Kavala ve Demirtaş şartı konmuştu: Bakan Fidan, Hollanda'ya gidiyor AKP’liler sarayın müdavimi olmuş Özgür Özel randevu isteyeceklerini açıkladı: Erdoğan'la görüşme ne zaman olacak? Görevine iade edilen akademisyene bir yıldır oda verilmedi Askeri üniformayla servis yapılan restoranda 3 gözaltı