Antalya'da kaybolan Sedanur Uludağ'dan 5 gündür haber alınamıyor

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde kaybolan Sedanur Uludağ'dan 5 gündür haber alınamıyor.

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 24 Kasım Perşembe günü kaybolan 21 yaşındaki Sedanur Uludağ'dan 5 gündür haber alınamıyor.

Arama çalışmaları 5'inci günde de sonuçsuz kalırken anne Zülfü Uludağ, “Umutlarım kaybolmaya başladı. Gören, bilen varsa bir haber versin. Ciğerlerim yanıyor” dedi.


Gazipaşa’da 24 Kasım Perşembe günü ortadan kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 21 yaşındaki Sedanur Uludağ'ın ailesi, kızlarının bulunması için kayıp başvurusunda bulunmuştu. Beşinci günde de haber alınamayan Uludağ'ın Koru Sahili’nde yalnız bir şekilde yürüdüğü anların bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği ortaya çıkmıştı.

Arama çalışmalarını Koru Sahili’nde yoğunlaştıran polis, jandarma, sahil güvenlik, AFAD ve gönüllü arama kurtarma ekipleri Uludağ'ı bulmak için çalışma başlatmıştı. Genç kızın şemsiyesinin bulunduğu alanda çalışmalarını sürdüren ekiplere, dalgıçlar da denizde arama yaparak destek vermişti.

Ortadan kaybolan Uludağ'ı arama çalışmalarında bir sonuç elde edilemedi. Kızının yaşadığı ihtimali üzerinde duran anne Zülfü Uludağ, biz kez daha kızına seslendi. Uludağ, “Kuzum, bugün beş gün oldu. Beni görüyorsan, biliyorsan, sesimi duyuyorsan çık, saklanma. Her şekilde ben seni kabul ederim. Eğer beni duyuyorsan çık. Allah’ım ne diyeceğimi bilmiyorum. Umutlarım kaybolmaya başladı. Gören bilen varsa bir haber versin. Ciğerlerim yanıyor. Herkes geldi her yerden, bir tek o gelmedi. Bir an önce gelmesini istiyorum. Bütün herkes bulunması için yardım etmek istiyor. Bir saklayan varsa çıkarsın” dedi.

(İHA)

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Oyuncu Hayal Garip, şiddete maruz bırakıldığını açıkladı Bursa’da vahşet: Hamile kadını cinsel ilişki sırasında öldüren erkekten çirkin savunma Uşak Üniversitesi'nde taciz skandalı: Öğretim görevlisi açığa alındı Fatih'te bir kadına şiddet uygulayan erkek, tutuklandı İntihar girişiminde bulunan Zelal: Abilerim istismar etti, ailem intihara zorladı