Aydın'da bir kadın boşandığı erkek tarafından bıçaklanarak katledildi

Aydın'ın Didim ilçesinde Celal Taşkıran isimli erkek boşandığı Yeter Zorba'yı bıçaklayarak öldürdü. C.T. olay sonrası gözaltına alındı.

Aydın'ın Didim ilçesinde 69 yaşındaki C.T. boşandığı Yeter Zorba'yı katletti.

Olay, Efeler Mahallesi’nde 1381 Sokak üzerindeki bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yeter Zorba (69) ve boşandığı Celal Taşkıran henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Tartışma sırasında Celal Taşkıran, Yeter Zorba'yı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. Sesleri duyanlar durumu bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Zorba'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, Celal Taşkıran ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Taşkıran'ın, ifadesinde taşınmaz mallar üzerinden Zorba ile tartıştıklarını, tartışmanın büyümesi üzerine kadını bıçakladığını söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(İHA-AA)

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Maraş'ta bir erkek evli olduğu Emine'yi silahla vurarak katletti Antalya'da kadın cinayeti: Boşanma dilekçesini geri çekti, bir gün sonra katledildi! Kazakistan'da 'kadın ve çocuklara yönelik şiddetle mücadele': Şiddetin cezası ağırlaştırıldı Antalya'da bir kadın evli olduğu erkek tarafından bıçakla öldürüldü 6 kez şikâyet etti koruyamadılar