Bahçeli'den Altılı Masa'nın olası adayıyla ilgili açıklama: Tercihim sınıf arkadaşımdan yana olur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanlığı adaylığı için anket yapacağı iddialarının kendisine sorulması üzerine, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu işaret ederek, "Bana sorarlarsa tercihim sınıf arkadaşım olur" yanıtını verdi.

TBMM Genel Kurulu'nda 2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi görüşmelerine katın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, oturuma verilen arada gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanlığı adaylığı için anket yapacağı iddialarına yönelik soruya yanıt veren Bahçeli, "Ankette kim çıkarsa ona karar verelim, siz de katılır mısınız dediler. Ben henüz cevap vermedim. Eğer birisi ankette bana gelirse, siz bu ankette kimse evet dersiniz derse, tercihim sınıf arkadaşımdan yana olur" diye cevap verdi.

Bahçeli, 'sınıf arkadaşı' ifadesinden kastının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olup olmadığı sorusuna ise "Sınıf arkadaşım" yanıtını verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP lideri Bahçeli'nin Ankara Ticari İlimler Akademisi'nde aynı sınıfta öğrenim gördükleri biliniyor.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
AKP’de Rolex 'kazası': “Biz bu milletin ta kendisiyiz” diye paylaştığı fotoğrafı sildi Kulis: Özgür Özel, bir milletvekilinin istifasını istedi Erdoğan’ı taşıyan araç teklemeye başladı: Rölantide değil, vitesi boşa attı Erdoğan'dan İran ve İsrail'e eleştiri: Akla ziyan olmayan bir açıklama yok CHP'li belediye başkanı seçimden kısa süre önce yapılan 2 ihaleyi iptal etti: Kamu zararı oluştu