Bakan Bilgin asgari ücrete zam yapılacak tarihi açıkladı

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile AKP Genel Merkezi'nde görüşme gerçekleştiriyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, görüşme öncesi asgari ücret zammı için Temmuz ayını işaret etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere AKP Genel Merkezine gitti. Görüşme öncesinde basın mensuplarının “Asgari ücrete zam olacak mı?” sorusu üzerine Bakan Bilgin, “Asgari ücrete zam Temmuz’da” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kala en düşük emekli maaşının 5 bin 500 liradan 7 bin 500 liraya yükseltilmesinin ardından gözler asgari ücrete yapılacak zamma çevrildi.

Günün Manşetleri için tıklayın
Çok Okunanlar
Çorlu Tren Katliamı davasında karar verildi İsmailağa Cemaati'nde liderlik kavgası: Cübbeli Ahmet'ten açıklama Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'a 'Audi A6' marka yeni makam aracı alındı Menzilcilerin kavgası, deprem dönemindeki vurgunu ortaya serdi: "Deliller karartıldı, yargı seyretti" Meteoroloji'den 44 il için sarı kodlu uyarı: Toz taşınımı ve sağanak bekleniyor